The Toolbox: Deel 3: Merlin’s Presence

Hoi lieve mensen,
Na 2 fantastische Toolboxen, is dit het derde deel, die op zaterdagochtend 30 juli 2022 gehouden wordt. Deze Zoom is voor iedereen te volgen, ook als je de eerste 2 delen niet hebt meegedaan.
Tijdens deze Zoom gaan we een paar stappen verder: Om te shiften naar een volledig, innerlijk Merlijn-bewustzijn. We gaan nieuwe dynamieken openen in het Merlijn-bewustzijn, ofwel jouw toegang tot jouw volledige bewustzijnslijn, om te ervaren hoe diep dit gaat en tot hoever dit reikt. Merlijn, de werkelijke alchemie ervaren IN jou, de werkelijke alchemie ervaren wat er eigenlijk wordt bedoeld met ‘magie’. Hoe kun je vanuit het Al/Niets deze magie toepassen in elke nanoseconde van je leven? Hoe kun je constant in dit veld zijn? We gaan nieuwe, praktische tools behandelen waarin we rechtstreeks ‘terug gaan keren’ naar onze vermogens in het Terra Gaia bewustzijn, om letterlijk oerkrachten en oerkwaliteiten, in te schuiven in onze Aardse werkelijkheid. We gaan hierin een belangrijke lijn van bewustzijn volgen. Hoe kun je de kwaliteiten die een heelheidswezen heeft inklikken door je lijf heen, met chirurgische precisie? We gaan hierin werken met de chirurg in ons eigen bewustzijn. Hoe kun je oorspronkelijke krachten die achter onze organen aanwezig zijn inbrengen in de fysieke organen, zodat jouw oorspronkelijke, kristallijne, bewustzijnslijnen (Merlijn) door kunnen stromen? Hoe kun je nog meer aanwezig zijn in het veld van allesomvattende mogelijkheden?
Merlijn is spelen, en we gaan naar een volgend stadium van spelen, spelen met de Bron van energie, maar ook meer tools ervaren hoe je het veld van allesomvattende mogelijkheden toe kunt passen in de alledaagse dingetjes en uitdagingen. Hoe zet je onmogelijkheden om naar mogelijkheden? Hoe kun je iets vanuit chirurgisch, oorspronkelijk voorprogrammeren de cellen wijzigen om zelf bij realiteiten te kunnen waarvan je niet weet dat ze bestaan? Hoe kun je knoppen omzetten in werelden waarvan je niet weet dat ze bestaan, en dus ook niet weet dat er mogelijkerwijs een knopje om gezet dient te worden? Hoe breng je vol bewustzijn in wat zich niet bewust is? Hoe kun je hierin initierend zijn in jouw tijdslijn, in plaats van subtiel af te wachten?
Het wordt een intergalactische, interdimensionale Zoom waarin we onszelf vanuit heel nabij maximaal gaan uitstrekken, maar waarin we het ook heel aards, praktisch maken. Het wordt weer een feestje.
De Zoom is op zaterdagochtend 30 juli 2022. We beginnen om 10.00u en eindigen om 13:30u. Inloggen kan vanaf 9:50u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Iedere live deelnemer krijgt ook standaard de opname. Mocht je niet live deel kunnen nemen is het mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via het Telegram forum. Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet tot dan.
Love, Nanco Immanuel