The Toolbox: Deep Space-Ascension Training

Hallo lieve mensen,

Wat vind ik het fantastisch om aan te kondigen dat ik op maandagochtend 15 januari 2024 weer een nieuwe, afgestemde up-to-date Toolbox workshop via Zoom ga geven. Deze Toolbox is voor iedereen, los te volgen, en staat volledig op zichzelf. Het is de eerste Toolbox van 2024. De Toolbox Zooms staan extra in het teken van het aandragen van praktische tools om je interdimensionale bewustzijn meer te integreren in het dagelijkse leven.

Deze nieuwe Toolbox zal gaan over een realiteit die wij hier ‘ascensie’ zijn gaan noemen. Wat is ascensie nu werkelijk en wat is er nodig in deze realiteit om bewust te zijn van deze ervaring? Hoe kun je je eigen informatiepakketjes meer stimuleren om te ervaren wat er in-en-achter de terminologie ‘ascensie’ zit?
Ascensie is het volle bewustzijn op jou, doordrenkt in al je cellen, je atomen en ervaringszones door dit fysieke lichaam heen. Het is de werkelijkheid waarbinnen je leeft in je vrije zone en je bewust bent van jouw volledige informatievoorzieningen. Jij bent de manifestatie van jouw voorstellingsvermogen, als Bron, als heelheidswezen. Hierdoor maakt het wezen geen gebruik van de maskers, de informatiepakketjes die dit lichaam bij elkaar houden in het genetische programma in het Demiurg ‘laboratorium’. Ascensie is waar het volle bewustzijn aanwezig is, en zo afgestemd is dat het doorziet hoe dit lichaam bij elkaar wordt gehouden via ‘alternatieve identiteiten binnen de ‘ziel”. Het doorziet hoe de vaste vorm werkt en kan daar vanuit eigenheid volledig in aanwezig zijn, waardoor het niet meer vast zit aan deze ingevoegde identiteiten. Het doorziet hoe in het lijf, en binnen het matrix-model, alles op een vaste plek is gekoppeld via projectiesystemen en projectieschermen. Het onderscheid de nuance tussen werkelijke vrijheid en hoe de spiegel-projecties werken. Hiermee bedoel ik: Hoe ver gaat mind-control waardoor we subtiel herhalen dat iets zo is? Wat nu als onze onbewuste gedachten eigenlijk onszelf in deze zwarte kubus ruimte? Hoe ver gaat het slaapprogramma in het onbewuste? En vooral: Hoe kun je jouw bewustzijn vanuit speelsheid inbrengen om jezelf nog ‘serieuzer’ te nemen.

We gaan door middel van verschillende oefeningen en transmissies ervaren hoe het is om vanuit bewuste ‘Geest’-aanwezigheid verschuivingen in werking te zetten in droom-zones waarbinnen alles een vaste plek heeft. Jouw lichaam, je organen, eigenlijk de gehele waarneming. Hoe kun je door het verschuiven van de perceptie vaste materie wijzigen? Doorzien hoe het programma ‘VAST-ZETTEN’ werkt? Hoe kun je gewichten op cellulair/atomair niveau lostrillen door middel van aanwezigheid, zodat je lichaam de bewuste codes van het blanco canvas echt kan containen? Daar waar bewustzijn is en leeft voorbij de ervaringen van ‘sleur’, het ‘afgevlakte’ en ‘de altijd-hetzelfde dimensie’?
We gaan in onze bibliotheek de sectie ASCENSION betreden, de oercodes in en achter het woord, waarin jij de hoeder bent van de betekenis.
Hierin gaan we jouw unieke informatievoorzieningen op AAN zetten zodat je meer toegang hebt tot de werkelijke feeling/ervaring van ascensie. Hierin ervaar je heel bewust, los van projecties, dat jij Ascended Master bent. Jij bent de betekenis, de ervaringszone, van Ascended Master!

We gaan heerlijk de diepte in, in werkelijke bewuste deep space, waarin jij aanwezig bent in de oneindigheid en de mogelijkheden van jouw imagination.
We gaan er een feestje van maken met prachtige handvaten om deze bewustzijnsvelden door het lichaam heen te kunnen containen.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op maandagochtend 15 januari 2024. De zoom is van 10:00u t/m 13:20u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. De uitwisseling is per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël