The Toolbox: The Unicorn Dimension

Lieve mensen, op zondagochtend 2 oktober 2022 geef ik de volgende Toolbox Zoom om op meer geavanceerde wijze in afstemming te zijn met het innerlijke Unicorn Universum/Bewustzijn. Deze Zoom is voor iedereen te volgen, ook als je de eerste 4 delen niet hebt ‘gevolgd’. Deze Toolbox staat in het teken van het leven in oneindigheid, en bewust werken met reikwijdtes van je Eenhoorn-universum.
De Toolbox-Zooms zijn samenkomsten waarin tools/handvaten worden gedeeld om jezelf heel bewust te bekrachtigen in het interdimensionale bewustzijn. Hierin ligt de nadruk op de praktijk. Hoe deze multidimensionale realiteiten toe te passen in het dagelijkse leven?
Tijdens deze Zoom gaan we afreizen naar je eigen ‘oorspronkelijke Al-Niets’ universum, waarin het ontstaan van pure Geestkracht IS, gevoeld kan worden, waargenomen kan worden. Pure geestkracht waar niks aan kleeft en volledig vrij is om te zijn en om te worden wat je maar wenst. Deze oer-Spirit kracht interacteert met de neurotransmitters en het communicatiesysteem van de celkern. De eenhoorn staat symbool voor dit rechtstreekse innerlijke communicatiesysteem waarin pure geestkracht, onbevlektheid wordt geleid.
Tijdens deze Zoom gaan we een hercreatie doen van ons oorspronkelijke zelfgenezende vermogen, een zelfgenezend vermogen die verder gaan dan wat we waarnemen als het zelfgenezende vermogen van het fysieke lichaam en het automatische algoritme programma. Het eenhoorn-bewustzijn kent de Bron van zelfhelende vermogens, voorbij de schillen van wat we hier waarnemen. In hoeverre wordt de intelligentie van de Geest en het lichaam gestuurd, wanneer korstjes, wondjes en andere disbalansen vanzelf helen, zonder dat jouw bewustzijn daarbij aanwezig is? Zonder dat je het zelf richt? Hoe werkt dat en wat wordt er weggehouden? De oorsprong eenhoorn frequenties brengen ons naar een reikwijdte dat we dit kunnen zien.
Tijdens deze Zoom zal ik verschillende tools delen hoe je de oorsprong van het eenhoorn-bewustzijn in jezelf binnen kunt gaan en behouden. Hoe in je lichaam nog meer gebruik te maken van imagination en behoud van geestkracht, zodat het veld van mogelijkheden AAN is, en niet wegzakt buiten je gezichtsveld. De eenhoorn staat centraal voor je volle, bewuste aandacht waar het werkelijk om gaat. We mogen ons volledig bewustzijn wat oneindigheid is en wat ruimte werkelijk is. Hoe ver gaat de vrije speelruimte van de Geest? Hoe kun je de verdiepingsslag maken in jezelf, en ‘verloren herinneringen’ terughalen in dit unieke moment, zodat het gevoel van heelheid meer in jou is? Hoe kun je vanuit dit oorspronkelijke zelfgenezende vermogen de Archontische delete-programma’s resetten? Hoe kun je wonden en gaten door de tijdslijnen heen opnieuw opsporen om vanuit de AL-eenhoorn force alle disbalansen van jouw interdimensionale bewustzijn resetten zodat je in de oorspronkelijke blauwdruk bent van heelheid?
We gaan veel ervaren en voelen hoe je kunt spelen met je Geestkracht in alle levensthema’s om jezelf, zonder verkramping, AAN te houden, wakker te houden, gefocused te houden, erbij te houden, zodat het VELD hier volledig bewust aanwezig is. Leven in het veld van mogelijkheden en het herinitiĆ«ren van jouw reikwijdtes om mogelijkheden in Bron te herscheppen. Mogelijkheden die hier nog niet eens op Aarde zijn!
De eenhoorn is een frequentie die gehoor geeft aan de allerdiepste verlangens van een wezen. Het symboliseert de Levenselixer, je innerlijke sleutels tot oneindigheid, en het ervaren van een geboorterecht om volledig gebruik te maken van de mogelijkheden van de Geest.
We gaan verschillende meditaties doen, en de verbinding leggen met de praktische realiteit.
Het wordt weer een prachtige Zoom, vol handvaten en bewustzijn ter bekrachtiging van jouw heelheid en mogelijkheden. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op zondagochtend 2 oktober 2022. De zoom is van 10:00u tot 13:35u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuƫl