The Toolbox: Mahatma en de Doorgangen door 4-D Automatismen

Hallo lieve mensen,

Op donderdagochtend 14 maart 2024 geef ik een nieuwe Toolbox workshop via Zoom. De Toolbox’s zijn online-workshops waarin het accent extra ligt op de praktische handvaten hoe je interdimensionale bewustzijn hier meer te kunnen leven. De praktische centrering van jouw levenskracht. De Toolbox’s ervaar ik als enorm fijn door de prachtige, intieme interactie en de groepsbekrachtigingen die plaats vinden.

Tijdens deze Zoom gaan we geavanceerde realiteiten vertalen naar de eenvoud. We gaan het hebben over de manifestatie van de Bronvonk, the Big Spark, of het bewustzijn wat soms ook wel de Godsvonk wordt genoemd. De Mahatma. Het bewustzijn in jou dat IS en overal heel bewust in kan. De Mahatma is het veld waarin het ZIJN en de beweging één zijn. De volledige alchemie van het Bron-universum beweegt op een eigen wijze en kan overal IN. Ook realiteiten waarin wij onbewust zijn geprogrammeerd om niet te weten dat ze bestaan. Het Mahatma-bewustzijn in ieder wezen is microscopisch precies. Het wijst alles aan. De volledige ademhaling vanuit de kern door het onbewuste heen. Mahatma kan overal in, omdat het ten aller tijden de waarnemingspositie open houdt. Mahatma is een bewustzijn aanwezig in alle levende wezens, maar niet alle wezens passen het heel bewust toe. Het Mahatma-bewustzijn verbindt portalen en het geboorterecht om overal ‘tegelijkertijd’ te kunnen zijn. Het is de interconnectedness van de portalen, de cellen. Het is de ‘kosmische ruimte’. Mahatma is ons innerlijk vermogen om in de X te kunnen staan. In het frequentiegebied van zichtbaar/onzichtbaar, bewust/onbewust en leven/dood. Juist hierdoor kunnen er oorspronkelijke informatiepakketjes door ‘niet bestaande’ werkelijkheden heenvallen.

Voor het hologram waar wij onszelf ervaren, in een tijd-en-ruimte cyclus, fungeert Mahatma-bewustzijn als een breekijzer door mind-control centra die zich juist in de 4e dimensie begeven. Het kan inzicht geven in 4D automatismes en aanwijzen waar alle informatie-pakketjes vandaan komen die ons onbewust maken tot wie wij zijn, of denken te zijn. Zo zijn er verschillende besturingsapparaten die recht door de fysieke lichamen heen lopen. Deze besturingsapparaten trillen op vele lagen (nog) sneller dan het vermogen van de mens om er bewustzijn op te krijgen. Een neurologische bandbreedte waar we ons o.a. automatisch voortbewegen, waarin het lichaam verouderd en synchroon loopt met ‘ritueel herhalende opdrachten’ binnen X, het domein dat is geprogrammeerd om buiten het gezichtsvermogen van de menselijke fysieke ‘computer’ aanwezig te zijn.

Tijdens deze workshop via Zoom gaan we heel bewust kennismaken met ons Mahatma-Essentie-Veld. Mahatma erkennen en herkennen in jezelf, je eigen bibliotheek herontdekken om te voelen wat de reikwijdte en specialiteit is van Mathama. Ook gaan we ervaren hoe we meer bewustzijn en licht kunnen werpen op de X-controlematrix. Hoe kun je automatisme systemen die eigenlijk het epicentrum vormen van de controlematrix over de mens, als Bron betreden? Het is een verdere verdiepingsslag van onze innerlijke toegang tot je essentie, je licht, en ook tot de Zwarte Kubus waar de artificiële schaduw-programma lichamen aanwezig zijn. Innerlijk bewustzijn en voelen zijn de sleutels.
Door middel van transmissies, meditaties, gerichte afstemming en bekrachtiging, informatie-uitwisseling en een unieke groepsdynamiek gaan we verschillende gezichten van het Mahatma bewustzijn in beweging brengen en je eigen Toolbox meer ervaren. Jij bent de unieke vertaalslag van alles wat jouw wezen IS.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op donderdagochtend 14 maart 2024. De zoom is van 10:00u t/m 13:15u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël