The Toolbox: Mastering the Original Quantum-Field

Aloha geliefde mensen,

Op woensdagavond 9 augustus 2023 geef ik een nieuwe workshop via Zoom. Dit is een nieuwe Toolbox, voor iedereen te volgen. De Toolbox-Zooms zijn iedere keer weer erg fijn en bijzonder, juist omdat de nadruk ligt op de praktische handvaten voor het dagelijkse leven. De functie van de Toolbox is om de galactische mens, de interdimensionaliteit meer handen-en-voeten te geven. Jij mag volledig recht doen aan alles wie je bent, en heel bewust aligned zijn met alles wat het innerlijke universum IS.

Tijdens deze nieuwe Toolbox zullen we afreizen naar het oorspronkelijke quantumveld, het quantumbewustzijn. Wat is het quantumveld nu eigenlijk precies? Hoe werkt het quantumveld? Hoe werkt het door in de realiteit van NU hier op Aarde?
Het Quantumveld is het volledige, bewuste aandachtsveld van Bron waar Bron overal bij is, bij het ontstaan van alle geboortes. In dit aandachtsveld is alles ten aller tijden nieuw, vanuit een specifieke waarneming. Bewustzijn IS en is overal, en bewustzijn beweegt zich door oneindig veel jasjes en gezichten. Het quantumveld is niet gekoppeld aan dualiteit of vallen van bewustzijn, en het is de gerichte aandacht die nodig is om jouw bewustzijn door dualiteit heen te geleiden. Dit is omdat het quantumveld de Bron der mogelijkheden is. Het quantumveld is het bewustzijn op de allesomvattendheid van mogelijkheid. Het is het veld waarin het gezien wordt, ervaren wordt, voorbij de percepties van tekort en de 8-dimensionale insertieprogramma’s die oneindige herhaling simuleren.
Het quantumveld is de oorspronkelijke val door alle geboortes. Elke cel heeft een eigen unieke geboorte, elk orgaan, elke gedachte, elk gevoel, elke haarspriet, elke nagel, elke steen, elke waterdruppel etc. Het quantumveld is jezelf volledig bewust-zijn, en bewust begeleiden vanuit het veld der mogelijkheden. Het quantumveld is jouw directe communicatie met je CONSCIOUSNESS. De toon van je consciousness. Het quantumveld is waar vraag-en-antwoord direct één zijn. Jij bent, jij voelt, jij weet. Je communiceert bewust vanuit het heelheidswezen. Je bent de Bron van je eigen design. Jij bent de zetel van je eigen blauwdruk! Quantum is directe veld-communicatie. Leven in het quantumveld is een constante bewuste ‘trance’, de kernidentiteit binnen het veld die zichzelf navigeert door alle werkelijkheden heen.

Tijdens deze Zoom-workshop zullen we verschillende oefeningen, transmissies en kennisuitwisseling doen om heel bewust in het innerlijke quantum-bewustzijn te zijn. We gaan naar de ‘inlogcode’ in jou, daar waar het quantumveld is ontstaan en jij het gevoel, de bandbreedte verder kunt onderzoeken. Hierin zal ik verschillende fijne, heldere en handige tools meegeven om direct vanuit het quantumbewustzijn te werken, vanuit een voelen/weten die ten aller tijden sneller trilt dan twijfels, fantomen of insertieprogramma’s. Hoe kun je direct communiceren vanuit jouw ware gezicht, het geboorteveld van jouw CONSCIOUSNESS? Hoe kun je aanwezig zijn in bewuste, volledige helderheid? Hoe kun je met het quantum-heelheidsveld de Bron herleiden van je motivaties, je krachten, je angsten en nog zoveel meer? We gaan diep ervaren en de Bron van ons eigen quantumveld in beweging brengen. Hierin wordt je vooral naar het punt gebracht waarbinnen jij je eigen Toolbox bent, en je herinnert hoe te leven vanuit deze directe communicatie en het veld-der-mogelijkheden.
Jij bent, jij weet, jij voelt. Jij BENT.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op woensdagavond 9 augustus 2023. De zoom is van 19:00u t/m 22:30u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël