The Toolbox: The Avalonian Black Unicorn

Hoi lieve mensen,

Op vrijdag 30 december 2022 geef ik de zevende en voorlopig de laatste Toolbox. De Toolbox-Zooms zijn meetings waarin er verschillende praktische tools worden uitgedeeld om je interdimensionale, menselijke en galactische bewustzijn meer te integreren in je alledaagse leven. Hoe kun je je Geestesbewustzijn verruimen en toepassen? Naast het verder aan zetten van oorspronkelijke kwaliteiten gaan we ook dieper in op de verschillende facetten waar rekening mee te houden, (new-age)-valkuilen, aannames, overtuigingen, de subtiliteit van de matrix-invoegingen en nog meer.
De Toolboxen zijn empowerment meetings om nog meer te shiften naar het oer-voelen, naar heelheid, en een vollediger plaatje, een volledigere inschatting wie jij werkelijk bent, en wat je in verschillende lagen kunt voelen binnen ‘licht en schaduw’.
Eerder dit jaar zijn er 2 Toolbox-delen gegaan over de Unicorn, hoe te werken met de oorsprong van het eenhoorn-universum. Wat is de eenhoorn nu werkelijk in onszelf? Hierin werkten we vooral met de Geest van de eenhoorn, wat ook wel de witte eenhoorn wordt genoemd. Tijdens deze Zoom gaan we werken vanuit een totaal andere aanvliegroute binnen het eenhoorn-bewustzijn, namelijk the Black Unicorn en de oorsprong achter Avalon. De Zwarte eenhoorn is het vermogen om nog niet-bestaande realiteiten binnen de matrix-schillen levend te verklaren en zichtbaar te maken. De zwarte eenhoorn is de innerlijke reikwijdte/gevoels-antenne om de waarde van het zwarte bewustzijnsveld weer volledig te voelen/zien/ervaren. De zwarte-eenhoorn geleidt de Bron-van-verbinding door de schaduwrijken. De zwarte eenhoorn brengt bewust Bron-bewustzijn door de schillen heen, daar waar de dood bewust-of-onbewust aanwezig is. The Black Unicorn is het trillingsveld in onszelf die Avalon laat verschijnen door de mist.
Tijdens deze Zoom zullen we diep ingaan op wat bovenstaande betekent. Hoe kun je letterlijk vanuit het veld-van-mogelijkheden realiteiten herinitiëren in trillingen waar ze (nog) niet worden beleefd? Hoe kun je de werelden achter tijd door de tijd heen geleiden? Hoe kun je ‘het is er al’ toepassen in het ‘matrix-zichtbare-licht’ waar het niet bestaat?
Ik ga verschillende praktische tools meegeven zodat jij het antwoord bent op bovenstaande vragen. Hoe kun je vanuit je Avalon-bewustzijn de werkzaamheid van de dood zichtbaar maken? Wat houdt je Avalon-bewustzijn in en hoe kan deze frequentie van magie in een nieuw jasje opnieuw aanwezig zijn vanuit jou? Wat is Avalon nu? En hoe kun je weer bewustzijn aanwezig zijn in het universum van de zwarte eenhoorn, waarin jij dit bewustzijn weer bewust kunt traceren in je eigen hologram?
We gaan heerlijk spelen en ‘toveren’ met de eenhoorn-frequentievelden. We gaan de werkzaamheid van de zwarte eenhoorn opnieuw bewust herkennen en erkennen in onszelf. We gaan de Avalon-dimensie vanuit een nieuw bewustzijn (het bewustzijn van jou hier-en-nu) opnieuw betreden en beleven.
Tijdens deze Zoom zal ik meditaties en afstemmingen begeleiden, en verschillende praktische tools meegeven waarin jouw zwarte eenhoorn-hoorn recht(er) komt te staan. Werkelijk in verbinding met de diepte van jouw zwarte ontstaan/geboorte.
Ik kijk er naar uit.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op vrijdagochtend 30 december 2022. De zoom is van 10:00u t/m 13:20u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël