The Toolbox: The DNA-Database

Hallo lieve mensen,

Op dinsdagavond 29 november 2022 geef ik de volgende Toolbox Zoom. Een bijeenkomst die bedoeld is om praktische handvaten te bieden zodat het interdimensionale bewustzijn meer toepasbaar is in het dagelijks leven. Dit is de 6e Toolbox. Deze Zoom staat op zichzelf en is voor iedereen te volgen, ook wanneer je niet hebt deelgenomen aan de eerste vijf,

Deze Toolbox staat in het teken van het bewust aanwezig zijn in jouw eigen DNA-Database. Om weder te keren naar het ontstaan van DNA-bewustzijn, zodat je daar meer kunt zijn om te doorzien/doorvoelen en ervaren hoe oneindig dit spiraliserende bewustzijnsveld in jezelf is. Wat is DNA nu werkelijk? Hoe ziet het oorspronkelijke DNA eruit? Hoe kun je deze werkzaamheid weer heel bewust in eigen beheer nemen?
Er wordt veel gesproken over dat verschillende ET belangengroeperingen hebben gesleuteld met de werkzaamheid van ons menselijke DNA, maar hoe werkt dat dan precies? Hoe kun je terugkeren naar de frequentiezone waarin je dit kunt doorzien. Als eerste is het daardoor belangrijk om jezelf weer te laten wederkeren naar de reikwijdte waarbinnen jouw DNA is ontstaan.
Jouw DNA is jouw informatievoorziening waarbinnen jij er vol bij bent om te ervaren hoe ALLES connected is. Je hele leven, alle thema’s vallen samen in één oorsprong. Al jouw gevoelens, emoties, ervaringen komen ergens vandaan. Achter de fragmenten is er een volwaardig wezen aanwezig die de oorsprong en essentie beheert, ademt en beweegt en volledig weet wat er gaande is en wat je hier nu eigenlijk komt doen en aan het doen bent. Wie ben jij? Jij bent de aanwezigheid van alles. De vraag, het antwoord, het zijn, het weten.
Tijdens deze Zoom neem ik je mee op een innerlijke reis naar jouw eigen DNA-Database, waar je veel meer inzicht vergaard over de impact van jouw bewustzijn, de impact van jouw aanwezigheid hier op Aarde. De aanwezigheid in jouw DNA-database zorgt ervoor dat je meer kunt zien hoe het DNA werkt, hoe het hier op Aarde o.a. werkt met familielijnen en hoe dat hele pakketje in elkaar is gezet.
Wanneer de aanwezigheid bewust in jou is is het mogelijk om volledig jezelf te zijn, in vrijheid. Tijdens deze Toolbox zal ik verschillende tools aanreiken om meer in je eigen database te zijn, en om meer te zien hoe de sluiers in het DNA zijn verankerd, zodat je er doorheen kunt bewegen. Hierdoor is het belangrijk om te zien hoe het nu werkt. Ook zal ik een tool meegeven hoe je vanuit je oer-galactische bewustzijn je eigen DNA-Database aan kan leggen, die door de verstrengelingen van planetaire familie-en-zielengroepen DNA heenstroomt. Hierdoor verandert ook jouw waarneming en ervaring van het lijf, en het beeld van het zelf in alle lagen van het zielenbewustzijn. Je kunt daar gewoon heerlijk mee spelen. Hierdoor zal jouw vrije wezen veel meer zichtbaar zijn door de gelaagdheden van de spiegel-waarneming van dit matrix-model.
We gaan er weer een prachtige Toolbox van maken. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op dinsdagavond 29 november 2022 en begint om 19:00u en eindigt rond 22:30 uur. Inloggen kan vanaf 18:50u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Ook voor mensen die de opname willen is de uitwisseling 15 euro. Iedere live deelnemer krijgt standaard ook de opname. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet, tot dan.
Love, Nanco Immanuël