The Toolbox: The Next Level of Empowerment

Dag lieve mensen, wat ontzettend fijn om aan te kondigen dat ik op 14 juni 2022 weer een Toolbox-Zoom geef. Ik heb besloten om dit een vast onderdeel van het Zoom-programma te laten worden om heel gericht in het creatieve veld van allesomvattende mogelijkheden te zijn. De Toolbox Zooms staan volledig in het teken van praktische handvaten om vanuit essentie jouw leven weer in eigen hand te nemen. Kapitein te zijn van je schip. De Toolbox Zooms staan in het teken van het aanzetten van de onbeperkte mogelijkheden van jouw Spirit. Het is de mogelijkheden in werking zetten dat onderdeel is van het galactisch mens-zijn, het bewust interdimensionaal zijn. Naast het heel bewust aanwezig zijn in jouw essentie-bewustzijn baant de Toolbox ook een weg door de levensuitdagingen, de levensthema’s waar er nog geen volledige doorstroming is.
Tijdens dit tweede deel gaan we next level. We gaan nieuwe dieptes binnen. We gaan nog bewuster aan de slag met jouw aanwezigheid in de ‘onzichtbare velden’ die hier nog niet lijken te zijn. Hoe kun je jouw levensveld laten doorstromen in werkelijkheden die hier nog niet lijken te bestaan en waarvan je niet weet dat ze bestaan? Ook gaan we frequentiezones waarin volledige stabiliteit is, realiteiten die losstaan van de voorgeprogrammeerde werkelijkheid van de Aarde-Mens. Hoe kun je bewust NU-tijdslijnen in werking zetten waarbinnen jouw essentie volledig voelbaar is en waarin al jouw capaciteiten zich hier ontwikkelen? We gaan tijdens deze Zoom de diepte in van het oorspronkelijke Merlijn-bewustzijn: De oorspronkelijke kennis/wijsheid/feeling van jouw creatievermogens. Creatievermogens vanuit het geboorterecht. Hoe kun je aanwezig zijn in het oorspronkelijke oog, voorbij alle voorgeprogrammeerde ogen die meekijken met jou in dit matrix systeem? Hoe kun je in het heelheidsveld zijn van de alliantie, in je galactische centrale kern?
Tijdens deze Zoom zal ik verschillende nieuwe, praktische, eenvoudige en wat meer geavanceerde tools meegeven die ik zelf gebruik om de vermogens van jouw geboorterecht, jouw bewustzijnslijn (de Merlijn) te stabiliseren en veel meer optimaal te benutten? Ook de next level hoe fysieke ongemakken en ziekte volledig vanuit kern te hercoderen. Het zijn helende vermogens vanuit het nu-moment. Het is de tijd dat we onszelf volledig gaan voelen en ervaren. Moge de Inner Earth in ons aanwezig zijn, waardoor onze volledige vermogens ook hier echt op Aarde kunnen zijn. Wij zijn de initiatoren die deze werkelijkheid mogelijk maken. Let’s get next level, let’s get even more practical. Werkelijk jezelf, je essentie zijn, jezelf inbedden, jezelf omhullen in al-wat-is. In de essentie van jouw veiligheid zijn, jezelf ontvangen in de Bron van overgave.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De Zoom is op dinsdagochtend 14 juni 2022. We beginnen om 10:00u en eindigen rond 13:20 uur. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Iedere live deelnemer krijgt standaard ook de opname. Mocht je niet live deel kunnen nemen is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je aanmelden via galacticheartcentre@yahoo.com of via het forum van Telegram. Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet, tot dan.
With love, Nanco Immanuël