The Toolbox: The Thaedra Toirodal Field

Dag lieve allemaal,

Deze november-maand geef ik nog 2 workshops via Zoom. Ik ben blij om aan te kondigen dat ik op woensdagavond 29 november 2023 een nieuwe Toolbox-workshop geef. Dit is de laatste voor dit jaar.
De Toolbox-Zooms staan extra in het teken van praktische tools voor de bewuste integratie van je wezen, je interdimensionaliteit. Hoger-dimensionale werkelijkheid mogen heel bewust erkend en herkend worden zodat het verder geintegreerd en toegepast kan worden in het dagelijkse leven. We mogen nog meer aanwezig zijn, voelen, ervaren, waarnemen, zien, staan en werkelijk LEVEN.

Deze Toolbox workshop via Zoom zal gaan over de werkzaamheid van het thaedra-field, het toroïdale hartsbewustzijn, waarbinnen de bewuste aanwezigheid en expansie van het hartsbewustzijn wordt ervaren. Werkelijk in je hart zijn, zodat je de levenskracht bent om het open-te kunnen houden. Het thaedra-veld heeft enorm veel kwaliteiten en werkzaamheden, die veel verder gezien mogen worden. Het thaedra-veld is als een van-binnenuit-torus (zie het plaatje boven de tekst). Dit inplugsysteem zorgt voor de zichtbaarheid en voelbaarheid van je werkelijke hart. Het zijn de letterlijke ogen van je hart, waarin je werkelijk ziet, en op een ander level dus geblinddoekt door het leven gaat. Hiermee bedoel ik dat het hart de frequentietonen uitstraalt van waar het werkelijk over gaat, en werkelijk ziet. Sneller trilt dan de dualistische elektro-magnestische impulsen die vanuit de Demiurg en programmamakers in het neurologische trillingsveld worden gebracht. Het thaedra-field is de volledige, bewuste opbouw van je hart. Daar waar de motor is, de motor opstart en draaiende blijft om werkelijk vanuit je hart te leven. Het draagt de levensenergie, de bedding en de kosmische stootkracht in zich om jezelf volledig neer te kunnen zetten in dit wereld-hologram. Dit doe je volledig op je eigen manier. Het binnen-buiten 4D matrix-veld valt hierin weg.
De ziener is hierin de blinde.

Tijdens deze Zoom gaan we door middel van afstemmingen, oefeningen, informatie-uitwisselingen en de benodigde dialogen terug naar de oorsprong waarbinnen jouw bewustzijn weet heeft over het Thaedra-veld en haar alchemie. We gaan via verschillende bewuste informatie-lijnen het Thaedra veld ervaren. Jij mag het ook helemaal worden. Het is als een kosmische fontein, waarbinnen oneindige energie wordt gegenereerd. En niet alleen gegenereerd, je kunt het ook behouden. Het is als een ‘oorspronkelijke orgasme’, waar geen energie verloren gaat. Het is een doorstromende torus, een vortex die trilt voorbij beneden/boven, links/rechts. Het hart weet dit, voorbij taal, door talen heen.
Er zullen verschillende handvaten worden gedeeld om jouw toroidale thaedra field te betreden en hoe je het kunt blijven voeden dmv jouw aanwezigheid. De belangrijkste tool is om dit helemaal op jouw eigen manier te zijn en te doen. Het thaedra veld is daar waar jouw hart het veld van alle mogelijkheden is en kent. De ogen van je hart.
Moge er vol bewustzijn zijn op deze essentie-realiteit in onszelf. Moge dit bewustzijn de bakermat zijn voor alle manifestaties van wat-is.
Jij bent allesomvattende liefde. Jij bent de Bron van deze voelbaarheid en deze aanwezigheid.
Ook zullen we de relatie met het quantumveld meenemen, en hoe het thaedra-veld jouw navigatiesysteem is in en door de 8e wereld heen. Je zou het de 8e dimensie kunnen noemen.

Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op woensdagavond 29 november 2023. De zoom is van 19:00u t/m 22:25u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. De uitwisseling is per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël