The Toolbox: The White Light

Dag lieve mensen, op maandagochtend 27 maart 2023 geef ik een nieuwe Toolbox Zoom. Deze is voor iedereen te volgen. De Toolbox online meetings zijn een vertaalslag naar de praktijk. Praktische tools om alle gelaagdheden van jezelf te doorgronden en om handen en voeten te geven aan je essentie. Ook: Hoe om te gaan met de uitdagingen van deze tijd? Hoe dicht bij jezelf te blijven? Wat speelt er allemaal? Hoe kun je jezelf verder op aan zetten, ook in de lagen waar je niet bij kunt? Hoe kun je werken vanuit het volledige plaatje, waarin het fysieke, emotionele, gevoelsmatige en intergalactische bewustzijn ook een stem heeft?

Tijdens deze nieuwe up-to-date Toolbox gaan we dit keer aan de slag met de Tunnel van Licht, het oorspronkelijke Buddha-bewustzijn, het blanco canvas, het witte licht en een verdieping: Hoe kun je heel bewust bij werkelijkheden komen die je niet kunt ervaren, voelen of niet weet dat het bestaat? De simulatie van de Tunnel van Licht, en het artificiƫle witte veld (het wis/delete programma) zijn golflengtes waar nog veel meer bewustzijn en zicht op mag komen. Deze goed geoliede simulatie-machines domineren een groot deel van de menselijke en planetaire werkelijkheid. Maar hoe zit dit nu eigenlijk in elkaar? Wat is de impact van deze Demiurg/Archontische/reptiliaanse schaduwvelden? Wat wordt er in het onzichtbare gehouden?
Tijdens deze Zoom gaan we aan de slag met verschillende tools waarin je jezelf volledig in je kracht kan zetten, in relatie tot bovengenoemde onderwerpen. Hoe kun je constant weer de draai maken in jezelf, zodat je bij jezelf bent en blijft, terwijl heel veel informatie nog niet in het zichtbare of gevoelsbewustzijn is? Hoe kun je jezelf in het zichtbare domein plaatsen om zelf te navigeren door werkelijkheden die er wel zijn, maar zijn geprogrammeerd om niet te bestaan? Hoe kun je het onderscheid maken tussen welke informatie er los gelaten dient te worden, en de programma’s die juist het meest essentiele wissen, zodat je er niet bij kunt? Of zelfs nog een stapje verder: Dat je er volledig langs kunt leven, totdat het werkelijk in jou en vanuit jou IS?
Tijdens deze Zoom zal ik hele duidelijke en gerichte tools meegeven om jezelf nog meer voelbaar en zichtbaar te maken, en in een positie te plaatsen waarin je de tunnel van licht en witte-licht simulatie kunt zien in je eigen hologram. Ook gaan we als tool een gerichte en bewuste reis maken door het onzichtbare, de externe bibliotheek waar de aandacht nog niet is en in de tijdslijnen (nog) niet bestaat. Het is weer een verdiept stuk meesterschap over de 4-dimensionale paradox. Hoe bewust te reizen door wat in de matrix niet bestaat? Het is de weggehouden kennis-database. (Deze valt onder tijdelijk beheer van een reptiliaanse, militaire groepering)
Hierin gaan we helemaal terug naar het ontstaan van de oorspronkelijke Buddha trilling. Dit Buddha-bewustzijn is op planetair level het bewustzijn in jou dat het vermogen heeft om het ‘onbewuste’ aan te raken, te triggeren en tot leven te verklaren.
Het wordt een prachtige, zeer gerichte mengelmoes tussen meditaties, bekrachtigingen, informatie, inzichten, voelen en jezelf heel bewust op je rechtmatige plek zetten. We gaan weer heerlijk de diepte in. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze kortere Zoom is op maandagochtend 27 maart 2023. De zoom is van 10:00u t/m 13:15u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuƫl