The Toolbox: Working With Your Starseed Portals

Hallo lieve allemaal,

Op zaterdagochtend 27 april 2024, op Koningsdag, geef ik een nieuwe Toolbox workshop via Zoom. De Toolbox Zooms zijn hele gerichte online empowerment workshops waarin het accent ligt op praktische tools voor het praktische leven. Het gaat om het bewust integreren en toepassen van je Bron-bewustzijn en je inter/multidimensionale zelven. Je eigen vermogens en toegang tot handvaten/vertaalslagen mogen weer heel bewust extra op AAN gezet worden. Op deze Koningsdag mag jouw life-force, jouw Koninklijkheid centraal staan!

Deze Toolbox staat volledig in het teken van portalen. Het vermogen van jezelf om heel bewust te zijn van portalen en het reizen binnen je portalen. Het herkennen van portalen en ervaren hoe het werkt. Ik noem deze Zoom de Starseed portals. Portalen zijn als een oorspronkelijke navelstreng, dat wat jou direct verhoudt/verbindt met de wereld waar je werkelijk vandaan komt. Jij bent één met je afkomst. Het bewust aanwezig zijn in je portaal bewustzijn zorgt ervoor dat jouw thuis HIER-en-NU is, in jezelf. Het is de kunst om je oorspronkelijke verbeeldingskracht en je geesteskwaliteiten optimaal te benutten. In het portaal valt ook jouw fysieke identiteit die zich/haarzelf op Aarde ervaart samen met jouw seed. In jouw portaal is jouw voltallige bewustzijn aanwezig die de weg baant door het fysieke lichaam. Het is eigenlijk een direct inklik-moment in jezelf.

Tijdens deze Toolbox gaan we op verschillende wijze in op het ontstaan van de alchemie van het innerlijke zaad/levensei. Jezelf bevruchten met je eigen levensveld/essentie. We gaan hierin spelen met vermogens, spelen met portaalbewustzijn. Het is een her-ontdekking van iets wat ‘common knowledge’ is in kosmische en galactische werelden. Hoe werkt portaal-reizen? En hoe wordt er vanuit portalen gereisd in geavanceerde civilisaties? Hoe werkt het portaalsysteem in jezelf en op Aarde? En wat is er gebeurd op Aarde met het portaalbewustzijn waardoor wezens niet HIER-en-NU direct vrij kunnen reizen tussen werelden?
Knowledge is power!
Wat is er mogelijk binnen een geintegreerd menselijk portaalbewustzijn? Hoe kun je het trainen en hoe kun je ermee spelen en het laten bewegen?

Door middel van transmissies, een oefening, kennis-uitwisseling, bekrachtiging en bewustzijn gaan we jouw eigen Toolbox m.b.t. de Starseed Portal heel bewust heropenen. Het is er al, alleen is jouw shift naar deze innerlijke bandbreedte van belang om het te voelen, zien en bewust te ZIJN!
Het wordt een prachtig feestje! Ik kijk er erg naar uit om deze reis te maken met iedereen die zich geroepen voelt.
Je bent van harte welkom.

De Zoom is op zaterdagochtend 27 april 2024. De zoom is van 10:00u t/m 13:20u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël