The Tunnel of Light: Witnessing the Kingdom of Heaven

Dag lieve mensen, op donderdagavond 13 oktober 2022 geef ik een nieuwe Zoom over een andere hoofdpilaar in deze matrix-simulatie: De Tunnel van Licht en de Hemel.
De Tunnel van Licht wordt door vele mensen gezien met een bijna-dood-ervaring en door wezens die het ‘doodgaan’ of ‘overgaan’ ervaren. Velen ervaren dat er een gigantisch liefdesveld aanwezig is waar je in wordt opgenomen en waarin familieleden, engelen, Jezus of Mohammed gezien kan worden.
Tijdens deze Zoom gaan we een unieke reis maken in onszelf om als Bronnen en Nachtwachten (waarnemers) terug te gaan naar het ontstaan van deze tunnel van licht, die ‘zou leiden naar de hemel’.
De Tunnel van Licht en de hemel zijn meesterwerken binnen de holografische simulatie waarbinnen wij ons begeven. Het is niet slechts een ‘wereld in het hiernamaals’: Het voedingssysteem van dit krachtenveld is o.a. de Aarde en haar bewoners. Je zou kunnen zeggen dat het een broedmachine is die leeft via het individuele-en-collectieve onbewuste, via geloof. Je zou eigenlijk kunnen zeggen dat de mensen op Aarde de tunnel van licht projecteren vanuit het onbewuste. Het is een vakmanschap van jewelste, een fantoom realiteit levend in de illusionaire breuklijn met oorsprong.
We gaan een essentiele laag in onszelf aanraken, daar waar we vanuit ons innerlijke planetaire zelf het ontstaan van de tunnel van licht kunnen waarnemen. Hoe is de Hemel georganiseerd en hoe is het in elkaar gezet? Wat is de hemel nu eigenlijk? En wat is er ‘achter’ de hemel?
De Hemel is een artificieel, neurologisch programma waarin het Demiurg-bewustzijn controle heeft over het uitleessysteem van wezens die net zichzelf hier-en-nu niet kunnen ervaren en behouden als Bron. Hierin wordt systematisch gebruik gemaakt om schillen en beelden te koppelen aan de werkelijke, oorspronkelijke verlangens. Een schaduwversie van je werkelijke blauwdruk, waarin de schaduw ‘tot het eind’ meebeweegt in je bewegingen en keuzes. De Hemel is een controlegrid dat inspeelt op de ‘hoogste’ trillingen van een wezen, nietsvermoedend intappend in de oorspronkelijke gevoelens en de sensaties (senses) van het Bron zijn.
Tijdens deze Zoom gaan we verschillende kanten belichten en vooral: Hoe kun je een bewuste aanwezigheid zijn waardoor je beweegrichtingen van deze simulatie in jezelf, je bewuste en onbewuste kan detecteren?
Hoe kun je oorspronkelijke gevoelens herinitiƫren, en de dode punten die te maken hebben met het hemelprogramma tot leven wekken? Hoe kun je jezelf voelbaar maken in punten waar het lichaam niet geprogrammeerd is om ze NU te voelen. Hoe kunnen we de krachtige, innerlijke draai zijn en daarom ook maken? Hoe loopt de dood hier mee samen? How is it all connected? Wat gebeurt er op het moment van sterven? Hoe werkt het? En hoe kun je het moment van sterven nu al beleven, zodat de tunnel van licht geen invloed meer heeft op jouw hier-en-nu?
Tijdens de Zoom gaan we ook werken met een aantal drukpunten op Aarde die trillen op het betreden van de frequentievelden van de Tunnel van Licht en de Hemel. Dit zijn o.a. de Gotthard-tunnel, Pater Noster Church in Jerusalem, en de Hartebrugkerk te Leiden.
We gaan afstemmen, verdiepen, kennis uitwisselen en vanuit transmissies reizen maken om de bouwstenen van de Tunnel van Licht en haar werkzaamheden te achterhalen. Hierin gaan we het hart van deze fantoom-realiteit binnen.
Het wordt een krachtige, diepgaande afstemming in onszelf. Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze Zoom.

De Zoom is op donderdagavond 13 oktober 2022. De zoom is van 19:00u tot 22:35u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuƫl