The Van Gogh Code

Lieve mensen, op woensdag 28 december 2022 geef ik de één na laatste Zoom van dit kalenderjaar. Het heeft me een tijdje geduurd om deze voor te bereiden, juist omdat het veel aandacht vroeg om de ‘codes’ helder te krijgen. Ik ben ontzettend blij om m’n eerste Zoom te geven over de formule van Vincent van Gogh, één van de boegbeelden van de Nederlandse creativiteit. Wereldberoemd geworden na zijn zelfmoord in 1890. Wat is er zo essentieel in wat er gecommuniceerd wenst(e) te worden via van Gogh en zijn levenswerk? Zijn kunstwerken zijn nu overal over de wereld te zien en de mensen achter de instituten hebben zelfs een eigen museum (van Gogh museum) gebouwd aan het Museumplein (nummer 6), vlakbij het Rijksmuseum, waar de centrale code IS van de Nederlandse blauwdruk. Wat betekent de communicatie van van Gogh hierin en wat zegt het over ons als bewustzijn, en wat is van Gogh binnen de Nederlandse blauwdruk?

Vincent van Gogh staat symbool voor de ontketening van de Nederlandse blauwdruk. Hij was de belichaming van de individuele en collectieve wond van het Nederlandse DNA, en een wezen in het algemeen. De naam Vincent verwijst direct/indirect naar het woord ‘innocence’, het geheugen van de pure onschuld. Van Gogh was/is het projectiepunt van de geketendheid van de Nederlandse ziel, een samenbundeling/ophoping van het Nederlandse onbewuste. Van Gogh was/is de manifestatie van de Nederlandse fantoom, levend op het punt waarin eindeloze herhaling plaatsvindt en het Nederlandse DNA, de wezens in hun zielen, onbewust aan elkaar, aan het collectieve onbewuste geketend zijn. Subtiele afhankelijkheid, net afgedwaald van het eigen vermogen om zelf te staan, om jezelf in vrijheid te laten zijn, om jezelf te ‘verlossen’. Je gezonde onschuld en je eigen unieke licht te kunnen zijn. Van Gogh’s code is om het ontstaanspunt van de spanning, de depressie in het Nederlandse DNA bloot te leggen. Daar waar er druk wordt ervaren en niet wordt gevoeld. Het centrumpunt van waar (subtiele) zelfkastijding is begonnen. Van Gogh is de bevrijdende code van het individu, zodat de Renaissance codes van o.a. Rembrandt, Johannes Vermeer en Frans Hals op micro/macro level kunnen openbloeien.
We gaan tijdens deze Zoom een reis maken in de innerlijke reikwijdte van het van Gogh brein, het van Gogh hart, om heel precies aan te wijzen waar van Gogh IS en ZIT in het cellulaire veld. De formule/het communicatiesysteem mag heel bewust en heel precies gaan bewegen, net voordat 2023 begint. Deze Zoom dient één van de afsluiters te zijn voor de 2022 blauwdruk. De V van Vincent is ook de 22e letter in het alfabet.
We gaan hierin iets heel moois blootleggen. De reikwijdte van het van Gogh bewustzijn, om het werkelijke zien te heropenen, door de schaduwrijken heen. De doorgang en heling door de Nederlandse wond.
Hierin gaan we microscopisch aan het werk in onszelf. Wat zag van Gogh? Hoe opent de van Gogh resonantie het werkelijke, oorspronkelijke Geestesoog in het Nederlandse DNA? Hoe ligt de verhouding met ons bewustzijn, en de Rembrandt codes? En welke impact heeft van Gogh op wereldniveau? Wat is the Ripple effect? Waarom hangen zijn kunstwerken nu op verschillende, belangrijke locaties over de gehele aardbol? Hierin komen we terecht in de oorspronkelijke codes van de Zon.
We gaan afreizen naar de frequentievelden/blauwdruk van Noord-Brabant waar van Gogh werd geboren en grotendeels leefde. Daar waar de lichtvallen aanwezig waren/zijn voor de lens van een groot deel van zijn werk. We gaan werken met de drukpunten Zundert, Etten-Leur en Nuenen. In Nuenen (bij Eindhoven) schilderde hij zijn eerste grote meesterwerk ‘de Aardappeleters’. Wat wordt hierin nu werkelijk gecommuniceerd? Ook zullen we ‘de Zonnebloemen’ meenemen.
We gaan een multi-dimensionale Zoom in, waarin vele facetten van de innerlijke galactische psychologie worden aangeraakt en een nieuw domein in het Nederlandse blauwdruk-bewustzijn wordt heropend en ontsloten.
Tijdens meditaties/transmissies, kennisuitwisseling en bekrachtigingen gaan we de eerste fase van de Van Gogh formule in beweging brengen en AAN zetten. Je bent van harte welkom om deel te nemen! Ik kijk er enorm naar uit om dit nieuwe hoofdstuk in te gaan, indivueel en gezamenlijk!

De Zoom is op woensdagochtend 28 december 2022. De zoom is van 10:00u t/m 13:20u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël