The Venusian Master Realm: The 2022 Code

Dag lieve mensen,

Wat ontzettend leuk om aan te kondigen dat we op de 2e dag van het nieuwe kalenderjaar 2022 meteen een live-activatiedag zullen houden in het ‘verre oosten van Nederland’, in Enschede. Hierin wil ik Ferial van harte bedanken voor de organisatie. Dank je wel dat je deze dag mede-mogelijk maakt!

Dit ’22’ jaar gaat enorm de diepte in, omdat het innerlijke en planetaire bewustzijn/geheugen van de Aarde-Venus verbinding gedurende het jaar op maximaal AAN wordt gezet. Venus heeft een eigen ontstaan, een eigen kernkristal-formule die rechtstreeks communiceert met ons in dit Aardse matrixdomein. Het is een communicatie die ons aanspoort om totaal andere kwaliteiten en krachten te herontdekken die aanwezig zijn ‘achter de sluiers’. Het is de herinstallatie van jouw werkelijke blauwdruk-geboorte. De innerlijke magie waarin de krachten van de werkelijke blauwdruk weer volop kunnen en mogen stromen, omdat dit Bronlicht zichtbaar is, heel puur erkend en ontvangen door de innerlijke Moeder, waardoor het manifest IS/wordt in de fysieke materie. Dit is de realiteit waarin het ABSOLUTE vrouwelijke bewustzijn, in haar hoogste lichtkracht straalt en zichtbaar IS. Het is een bewustzijnslaag die o.a. aanwezig is in AVALON. Tijdens deze dag gaan we verschillende diepe reizen maken naar het oorspronkelijke ontstaan van de Venusiaanse blauwdruk. Hoe ver reikt Venus in het multiversum en hoe loopt dit bewustzijn synchroon met onze wezens? Wat gebeurt er wanneer Venus weer volledig werkzaam is en wanneer dit licht doorbreekt door de kristalmanipulatie, de kristalhack waarbinnen de mensheid zich begeeft? Welke gevolgen heeft dit voor ons en het wereldscript waarbinnen we onszelf nu ervaren? Waarom probeert de Nieuwe Wereld Orde juist in 2022 zijn/haar slag te slaan in het definitief vastzetten van o.a. de mensheid en de levensvormen in dit matrix-domein? Waar komt de beweging nu werkelijk vandaan?
Het vrouwelijke bewustzijn in volledige zichtbaarheid is de mogelijkheid dat ieder wezen hier volledig kan zijn en volledig kan staan. Het breekt de hypnose van de vele gezichten van de mens in de matrix. De oorspronkelijke Terra Gaia en Venusiaanse werelden leven in een gezamenlijk convenant, een alchemistische werkelijkheid die tijdens deze dag meer voelbaar en zichtbaar mag worden. Wat zijn de afspraken tussen Aarde, Venus en de levende wezens in deze trillingsvelden?
Tijdens deze dag gaan we samen het ontstaan van Venus beleven. Hoe kun je de oer-kristal code van Venus echt door je lichaam heen geleiden, zonder dat het gepareerd wordt door de matrix-wachters? Hoe kan Venus volledig werkzaam zijn in allesomvattende liefde, zodat het doorstroomt en je de volledige informatie kunt communiceren en bewegen?
Tijdens deze dag ontmoeten we de oorspronkelijke creatoren van Venus en de oorspronkelijke oerbewoners van het Venusiaanse rijk. (De Kumara Beings). Hierin gaan we naar de eerste fase van een vollediger beeld wat Venus nu eigenlijk is en hoe zij communiceert. Het stabiliseert de diepe, gevoelsmatige rust en stabiliteit waarbinnen creatie IS.
Via transmissies/afstemmingen gaan we Venus ervaren en samen een creatie in werking zetten waarbinnen we zelf volledig sturing geven aan alles wat er in 2022 mag ontvouwen.
Deze live-activatiedag is een stevige bekrachtiging van onze werkelijke blauwdrukken en geboortekanalen. Deze dag wordt begeleid door Nanco & Niki Immanuël. Met de groep gaan we een prachtige co-creatie/activatie in werking zetten. We kijken er enorm naar uit om 2022 op deze wijze te beginnen.
De dag wordt gehouden in Enschede, Overijssel. Het adres stuur ik op na aanmelding. We beginnen om 10:30 uur en het duurt tot 17:00u. De inloop is vanaf 10:00u. De uitwisseling is 70 euro per deelnemer. Voor aanmelding kun je mailen naar galacticheartcentre@yahoo.com . Er zijn nog 3 plekken beschikbaar.
Wie weet, tot op 2 januari 2022!

Love, Nanco & Niki