The Virgin Alchemy

Dag lieve mensen,

Op maandagochtend 19 februari 2024 geef ik een nieuwe workshop via Zoom die zal gaan over de interdimensionaliteit van de Maagd. De alchemie van de Maagd. De Maagd is een innerlijke alchemistisch instrument, een kern-identiteit in ieder levend wezen. De Maagd is het epicentrum van alle bevrijding. Het is de gehele afpellingsprocedure. Het is het innerlijke portaal van een groot onderscheid tussen werkelijke alchemistische essentie, en daar waar er systemen over de wezenlijke puurheid zijn heengelegd.

De Maagd is de oneindige groei en verwezenlijking van kosmisch potentieel. Het is daar waar wezens aanwezig zijn en in de derde dimensie al hun dualistische huiden afleggen, waardoor essentie IS en overblijft. Deze bibliotheek gaan we bekrachtigen door een hele specifieke landen-blauwdruk mee te nemen: Namelijk THAILAND. Thailand zal als een rode draad fungeren om de Maagd in jezelf werkelijk aan te raken. Daar waar de rups de vlinder wordt, in de werkelijke ontpopping, chirurgisch precies.

De Maagd is een feilloosheid, een oorspronkelijkheid, een fijngevoeligheid waarin werkelijke essentie IS en haar weg bereidt door de nano-secondes waar projectiesystemen zich voor de essentie schuiven. We gaan onze eigen Bibliotheek opnieuw in werking stellen om de Maagd van binnenuit te ervaren. Een wezenskracht die sneller trilt dan de mannelijke en vrouwelijke biologische lichamen, zoals ze hier in de Matrix-Aarde worden beleefd. De Maagd is de toegang tot de volledigheid van alchemie. De poort om het volledige plaatje te zijn. Daar waar alchemie IS en sneller beweegt dat de dualistische behoeftigheden, angsten en driften. Het is de bakermat waar wezens hun volledige zelfverzekerdheid kunnen ervaren en kunnen staan voor wat werkelijk wordt gevoeld. Eigenlijk schieten woorden ook tekort om de Maagd te omschrijven, omdat de trilling ver voorbij het Babylonische gaat. Het is ook het portaal waarin werkelijk wezenslicht kan bewegen door alle systemen.

Naast verschillende drukpunten in de Thaise blauwdruk, zullen we ook aanwijzen waar Moeder Maria is ingeschoven en gekoppeld aan de Maagd. Zij wordt natuurlijk de Heilige Maagd genoemd. Vanuit verschillende invalshoeken gezien, hoe werkt de Maagd door in onze alledaagse wezenspsychologie?
Tijdens de verschillende transmissies, bekrachtigingen, kennisuitwisselingen gaan we dynamieken verkennen en jouw eigen toegang tot de Maagd bibliotheek in beweging brengen. Hoe voelt het wanneer jij deze reikwijdte weer in beheer neemt en de Maagd bent en daardoor herkent, recht door de fysieke realiteiten heen? Het Dageraad Maagdenlicht mag volledig operationeel en zichtbaar zijn.
We gaan een prachtige alchemie in.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op maandagochtend 19 februari 2024. De zoom is van 10:00u t/m 13:20u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël