The Warsaw Pact: The Blueprint of Poland

Aloha lieve mensen,

Ook in maart 2024 geef ik een reeks aan Zoom-workshops, ter bekrachtiging van de innerlijke werelden, de DNA-bibliotheken en het mens-zijn. Bewustzijn is de sleutel tot werkelijke alchemie en vrijheid.

Op dinsdagavond 5 maart 2024 geef ik een nieuwe Zoom-workshop over een grootschalig, centraal thema, namelijk de blauwdruk van Polen en de invoeging van het Warschau Pact. Het Warschau-Pact was een verdrag van de Communistische Landen als tegenhanger van de NAVO. Vanuit een ander dimensionaal perspectief is het ook totaal iets anders binnen de wezenspsychologie, waar we het tijdens deze Zoom over dienen te hebben. Het is de eerste Zoom die ik volledig wijd aan Polen. Tussendoor in andere Zooms heb ik Polen wel benoemd, maar het verdient nu de volledige aandacht en erkenning.

Polen, als een centrale ‘grootmacht’ in Europa, qua oppervlakte bijna 8x zo groot als Nederland vertegenwoordigd een belangrijke positie in de planetaire geschiedenis en de vorming van de mens zoals wij onszelf nu ervaren. Wanneer we ver voorbij de plaatjes gaan is Polen eigenlijk de toegang tot het werkelijk voelen van je lichaam. Het volledig kunnen voelen en doorzien wat het lichaam is. Het oorspronkelijke voelen inbrengen door alle verhaallijnen die emotioneel zijn uitgespeeld. Polen is het anker in het fysieke lichaam om het werkelijke eenheidsveld te voelen en ervaren en daardoor de ingevoegde scripten en emotionele identificaties te doorzien en ook te stoppen. Polen is het voelen van de werkelijke bezieling van dit lichaam. Jij mag jezelf volledig voelen in al je cellen, moleculen, atomen. Jij bent de sleutel tot de vorm en de bevrijding van de vastgezette vorm. Polen is de ontlading. Het werkelijk toestaan om alles te voelen, ook de diepste krochten van de vallen van het bewustzijn. Polen is de bevrijding van de programma’s waar de mensheid stelselmatig gekoppeld is aan de lichaams-identiteiten.

Polen is door de geschiedenislijnen heen het enige land die onophoudelijk in oorlog is geweest. En dit is belangrijk om te beseffen, omdat Polen wordt gebruikt als een bandbreedte waarin oorlog is opgeslagen in het lichaamsbewustzijn. Een mind-control experiment waarin de mensheid niet meer kan voorstellen wat het is om zonder oorlog, strijd, en verkramping te leven. Het is een centrumpunt waarin de simulatoren controle proberen te houden over de fysieke opslagplaatsen. Wat wordt er in het lichaam en de aangekoppelde identiteiten beleefd en vastgehouden?
Polen is 1 van de landen van de witte duif en de witte adelaar. Een sleutel tot werkelijke vrede.

Tijdens deze Zoom gaan we naar het innerlijke dossier van onszelf waarin voelen centraal staat, en inzage in de volledigheid van de ‘lichaams-computer’. Wat is er allemaal aanwezig in het celgeheugen?
We gaan belangrijke sleutelpunten aanraken om het Poolse krachtenveld directer te kunnen communiceren met onze wezenspsychologie. Deze innerlijke kracht en informatiepakketjes mogen heel bewust in beweging komen, precies op de lagen waar het is en zich afspeelt.
We gaan de blauwdruk van hoofdstad Warschau (Warsaw, Warzaw of Warzawa) in. Wat is Warschau? Hoe ver gaat het Warschau-pact? En waarom wordt o.a. Warschau gebruikt als een centrumpunt van de NAVO voor de ‘oorlog’ met Rusland?
Naast Warschau gaan we ook werken met de code van Poznan (de 5e stad van Polen), het Tatra-gebergte en de Kronieken van Auschwitz. Auschwitz (Birkenau) blijft een belangrijk punt. Wat wil er nu werkelijk gecommuniceerd worden vanuit concentratiekamp/vernietigingskamp Auschwitz? Wat voor een formule is Polen in onszelf?

Het wordt een belangrijke alchemistische Zoom, waarin we deze formule van Polen op AAN gaan zitten. Een veld van bekrachtiging waarin het celgeheugen van oorlog in haar kern aangeraakt mag worden, zodat het lichaam zichzelf/haarzelf vrijmaakt van deze mate van ‘onveiligheid’.
Je bent van harte welkom om deel te nemen. Ik kijk er naar uit om samen deze blauwdruk in te gaan.

De Zoom is op dinsdagavond 5 Maart 2024. De zoom is van 19:00u t/m 22:10u. De uitwisseling is 13 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 13 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël