The Witness Library: Meeting the Nephilim

Hallo lieve allemaal,

Op donderdagavond 30 mei 2024 geef ik de laatste Zoom-workshop voor mei 2024. Deze zal gaan over een wonderlijk bewustzijn wat we de Nephilim, of Nefilim zijn gaan noemen. De Nephilim worden in verschillende religies en mystieke tradities genoemd, omhuld door vraagtekens. Wat wordt er bedoeld met de Nephilim, wat in het Hebreeuws ‘Reuzen’ betekent?

De Nephilim zijn de ‘kinderen’, ofwel de samengevoegde bewustzijnsvelden van het oorspronkelijke menselijke en engelenveld. Je zou het ook wel de bandbreedte kunnen noemen van de innerlijke waarnemer die getuige is van wie jij als mens bent, en waar je vandaan komt. ‘Wie je ooit was, en in essentie nogsteeds bent’. De Nephilim zijn in oorsprong de hoeders van een volledige ‘getuige’-bewustzijn, waarbinnen de volledige waarde voelbaar is van het getuige zijn. De getuige is een kern-bewustzijn in ieder levend wezen, omdat het een kwaliteit IS en symboliseert waarbinnen je jezelf van ‘binnenuit-buitenaf’ kunt zien/voelen/waarnemen, in essentie, maar ook in de vele bewuste of onbewuste motivaties die jou hebben gevormd tot wie je bent of denkt te zijn. Een oorspronkelijk Nephilim-bewustzijn bevat dus de volledige informatie van het getuige zijn, waardoor de getuige aanwezig is en zijn/haar ware potentieel benut.
De Nephilim stammen af van een verbindingslijn waarin het geheugen/the life force aanwezig is waarbinnen de oorsprong mens-en de oorsprong engelen ‘opereren’. Het engelen-veld heeft een eigen blauwdruk, een eigen oer-ontstaan. Daarin getuigen de engelen-en-de mensen voor elkaar, als een open en waterdicht liefdesbewustzijn. Dit gezamenlijke veld, dit gedeelde bewustzijn zou je eigenlijk al de Geestes-Nephilim kunnen noemen. De blauwdruk waar later ook de Nephilim-wezens zijn ontstaan.

Binnen de vallen van bewustzijn/het hacken van de menselijke realiteit is de codex van dit communicatiesysteem veranderd, waardoor deze getuige-positie die zo essentieel is, in verschillende realiteiten niet meer operationeel is. En zelfs nog een stapje verder: Wat gebeurt er wanneer de getuige niet meer aanwezig is, of wordt vervangen door een andere lens? De informatie van de getuige is een grote gemachtigdheid, maar ook een grote machtspositie wanneer het misbruikt wordt. En zo is de val van de Nephilim één van de schillen binnen onze werkelijkheid. De gevallen tak van de Nephilim is één van de kernrassen die het menselijke hologram ook manipuleert en mee-navigeert in bijna alle gebeurtenissen/voltrekkingen op Aarde. De Nephilim zijn de toegang tot de werkelijke betekenis van ‘de gevallen engelen’. De vele dimensies van de gevallen engelen, en de wederopstanding van deze innerlijke betekenis.
Tijdens deze Zoom gaan we diep de Nephilim psychologie in. Wie zijn deze reuzen? Wat gebeurt er wanneer de oorsprong Nephilim-bibliotheek weer volledig doorstroomt? Kunnen we onszelf dan ook weer volledig waarnemen en ervaren in onze ware, voltallige (levens)kracht? We gaan het hebben over de mensen en de engelen. Wat zijn de oorsprong-engelen eigenlijk? Waarom hebben de gevallen takken van de Nephilim en de Anunnaki zoveel gevochten in de galaxies? Waar zit de verbinding en waarom zijn delen van deze rassen een soort ‘aartsvijanden’ van elkaar geworden, die zelfs kernoorlogen hebben uitgevochten? In het woord kernoorlog zit natuurlijk ook het woord ‘kern’. Het gaat hier ook om de kern.
We zullen ook de Bijbelse referenties naar de Nephilim meenemen: Genesis 6:1 en Numbers 13:33. Moge we de volle essentie van onze afkomst, onze gemachtigheid hierin weer ervaren.
We gaan verschillende lagen van het Nephilim-bewustzijn waarnemen en naar de oerkracht van de innerlijke getuige. Je mag jezelf helemaal neerzetten in wie-je-bent.
Door middel van transmissies, kennisuitwisseling en bekrachtiging gaan we onze GIANT life-force in beweging brengen. Jij bent de beheerder, de toegang tot de oorspronkelijke Nephilim. In deze essentie ben jij de betekenis van deze innerlijke alchemie.
Je bent van harte welkom om mee te reizen.

De Zoom is op donderdagavond 30 mei 2024. De zoom is van 19:00u t/m 22:10u. De uitwisseling is 13 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 13 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël