Tikal: Entering the Mayan Ascension Temples

Hallo prachtige, liefdevolle mensen,

Vanuit diepe blijheid kondig ik bij deze aan dat ik een 3-voudig Zoom traject ga geven over de universele achtergrond van de Maya’s en haar unieke tempelsystemen. Het is de tijd om het vanuit een innerlijke, intergalactische Hunab Ku helicopterview waar te gaan nemen en de oorspronkelijke codes weer heel bewust tot ons te nemen. Naast dat we vanuit precisie verschillende tempelsystemen onder de loep gaan nemen zal ik ook op meerdere lagen ingaan op de unieke blauwdrukken van Mexico en Guatemala. Wat is de functie van deze grootse frequentiezones binnenin onszelf? Ook zullen we aan de slag gaan met verschillende, hyperbewuste Pleiadische intelligenties en de functies van de Maya en Taygeta constellaties binnen dit geheel. Ook zullen we op veel diepere wijze ingaan hoe Alcyone werkt als het centrale Pleiadische besturingsapparaat en hoe de Council of Alcyone werkt in relatie tot ons hier op Aarde. Wat is de impact van deze intelligenties? En hoe kun je deze ervaringszones weer heel bewust betreden? Ook zullen we heel bewust afstemmen van de Zihar (soms ook Sihar) genoemd. Ik noem ze zelf de Orb Beings. Bewustzijn dat IS en zichzelf gewoonweg verplaatst vanuit het bewustzijn zelf. Dit is een levend hologram die heel bekend was voor de meest geintegreerde Maya’s.

Er is even ruimte nodig om heel bewust en microscopisch in te gaan op de diepere achtergrond van de Maya-civilisaties en de impact op onze oorzaak/gevolg werkelijkheid die we in het heden ervaren. Naast dat er zeer geavanceerde doorgangen werden gecreĆ«erd door verschillende Maya groeperingen zijn er ook frequentiezones waarbinnen zeer geavanceerde buitenaardse intelligenties de mensheid via de Maya’s heeft vastgezet in droomwerelden. Meestal zelfs een droom in een droom in een droom. De oorspronkelijke Hunab Ku (Galactic Alignment) Maya blauwdruk heeft de functie om de gehele ziel uit de verschillende gelaagdheden van de droomwerelden te laten ontwaken. De kracht van het onderscheidende vermogen is hierin heel belangrijk. Kennis, feeling, inzicht, overzicht en levenskracht door vanuit het oorspronkelijke universum de essentie van de Quetzalcoatl en Tezcatlipoca en de tussenwerkelijkheden van leven en dood te betreden. De oorspronkelijke Maya’s symboliseren onze kracht om een doorgang te zijn door deze super-simulatie matrix. De levenskracht om te kunnen staan in de door de Archonten ingebrachte Einde der Tijden scenario.

Ik heb heel bewust TIKAL (Guatemala) als een basis genomen van deze 3 avonden. Tikal is de diepte. De trilling van een kracht waardoor de mensheid en de Aarde weer terug-shift naar het werkelijke universum. Tikal is hoeder van de kennis over hoe het oorspronkelijke universum werkt en een inzicht waarin we terecht zijn gekomen. Het is het inplugsysteem om vanuit de Moedercel heel bewust de droomwereld in te stappen met het behoud van je universele oorsprong. Het is je vrije reis om in te pluggen in de matrix, zoals Neo inplugt in het computersysteem om de simulatiewerkelijkheid van binnenuit te veranderen. Het is het volledig bij jezelf zijn door de psychische werelden. Vanuit kern, met het behoud van kern, inpluggen in de simulatie. Weten waar te zijn en hoe te bewegen door de licht-schaduw matrix, wetende dat de IS staat aanwezig is achter licht-en-schaduw. (Quetzalcoatl) Hierin is er een onderscheid tussen werkelijk aanwezig zijn en het doorhebben van de gekloonde mind-control programma’s die in de Lemuriaanse en Atlantische tijden mede zijn doorgevoerd. De oorspronkelijke naam van Tikal is Yax Mutal. Het is een referentie naar MU, de moedercel.

Vanuit het veld van allesomvattende liefde en bewuste doorstroming zullen we vanuit de positionering in Tikal ook een innerlijke inzage hebben in de werkzaamheid van Chichen Itza en Palenque (Mexico) . Hoe communiceren deze primaire tempels met elkaar via een Maya/Pleiadisch communicatiesysteem om de doorgang te zijn door de droomwerelden? Hoe kun je vanuit jezelf en vanuit het directe Pleiadische contact je ascensielichaam opbouwen, gedragen door de Tikal afstemming?

Door de afwisseling en balans van kennis en meditatie en ervaren zullen we veel meer feeling krijgen met wie wij werkelijk zijn. De innerlijke wereld en ons zelf bewustzijn zal hierin sterk toenemen tijdens de 3 avonden. We zullen diep gaan om de innerlijke tempelsystemen te betreden om zo nog meer aanwezig te zijn. Hierin zullen we ook de schaduwstructuren van de Maya tempels meenemen. It is all about the balance. Hoe kan het werkelijke hart van ons universum weer aanwezig zijn in ons?
Het wordt heel duidelijk een zeer diepgaand traject waarin er heel veel in beweging wordt gebracht. Moge er hier-en-nu veel duidelijk zijn en worden hoe het Maya systeem werkt in jou. Jij bent een wonderlijk, uniek wezen. Een wezen van allesomvattende heelheid.

De 3 Zoom-avonden zullen op dinsdag 11, zondag 16 en zondag 23 mei 2021 zijn. Iedere avond begint om 19:00u en eindigt rond 22:30 uur. De uitwisseling is 39 euro per deelnemer voor alle 3 de avonden samen. (Speciale prijs). Mocht je niet live deel kunnen nemen is het ook mogelijk om de opnames aan te vragen. Iedere deelnemer krijgt zowiezo de opnames.
Je kunt je opgeven via: galacticheartcentre@yahoo.com . Na opgave zal ik zo spoedig mogelijk een praktische mail toesturen.
Voel je aub ook vrij om deze tekst door te sturen naar eventuele geinteresseerden.

Dank je wel. Wie weet zie/ontmoet ik je tijdens dit traject!

With love, Nanco Immanuƫl