Titicaca Gold: A New Journey Into the Peruvian/Bolivian Blueprint

Dag lieve mensen,

Wat ontzettend fijn om aan te kondigen dat ik op dinsdag-en woensdagavond 5-6 september 2023 een nieuw 2-voudige traject via Zoom zal aanbieden die zal gaan over de Gouden Blauwdruk van Lake Titicaca, en de reikwijdte van het Peruaanse en Boliviaanse veld.
Tijdens deze workshop via Zoom zullen we Lake Titicaca, het hoogst gelegen meer op Aarde, veel beter leren kennen, in verbinding met je eigen bibliotheek en informatievoorziening.
Lake Titicaca is als een afgestemde motor, waarbinnen we terugkeren naar het oorspronkelijke ontwerp van onze baarmoeder, ons geboortekanaal, om alles wat er binnen het geboortekanaal afspeelt te belichten. Dit is de toegang tot de volledige geboorte van een wezen. Het is één van de plekken op Aarde met de dunste sluier en een doorgang voor het herstel van de navelstreng, waarin de volledige Vader/Moeder Bron in jezelf te ervaren is. Lake Titicaca is een centrumpunt van mystiek en profetieën. Het is de toegang tot de volledige integratie van het vruchtwater, waardoor het innerlijk kind hier kan zijn, levend op de oorspronkelijke levensvoeding en de levenswateren in zichzelf, onafhankelijk van wat ooit was binnen één der vallen van bewustzijn. Titicaca huist het geheugen van het oorspronkelijke, alchemistische goud, waar wezens volledig afgestemd zijn op Al-Wat-Is, en daardoor de bakermat zijn voor de Nieuwe Aarde. Titicaca huist het vruchtwater van het Oude Mu, wat slechts in onszelf, in onze eigen Moedercel te ervaren is. Dit is de oorspronkelijke toegang tot het geheugen, de werkelijke geschiedenis van onszelf in relatie tot Planeet Aarde.

Tijdens deze Zooms gaan we verschillende diepgaande zelfhealings/bekrachtigingen/afstemmingen doen om onszelf te installeren in de volledigheid van het geboortekanaal, die kosmisch IS.
We gaan veel werken in onze innerlijke ‘aura’ van Lake Titicaca, waar er alle tijd en ruimte is om onszelf volledig te voelen in de reikwijdte van het geboortekanaal. Het mag naar nieuwe dimensies van ruimte gaan. In dit ‘auraveld’ van Titicaca, zullen we o.a. de Doorway van Aramu Muru binnengaan, en Tiahuanaco (Tiwanaku) in Bolivia. Het portaal, de doorway van Aramu Muru wordt ook wel de ‘Gate of the Gods’ genoemd, of ‘The Gate of the Devil’. Er zijn ontzettend veel archieven die hiermee samenlopen, maar wat is Aramu Muru nu precies? Wat is dit portaal in onszelf? Dit is één van de portalen van ‘in 1x wakker worden’. Een portaal die vele dualistische machten eng vinden, juist omdat de kracht zo gigantisch is, dat het mensen in het veld van zelfrealisatie zet. We gaan verschillende dimensies van het innerlijke Aramu Muru in, om het verder te verkennen en de archieven heel bewust te voelen en het gezichtsveld te plaatsen. In Aramu Muru komt MU 2x terug: Het is een belangrijke verwijziging.

Ook nemen we Tiahuanaco mee, de tempels in Bolivia. Tiahuanaco is een overblijfsel van het geheugen van Tia, of Tiya, het bewustzijn van de onsterfelijke blauwdruk introduceerde in de Aardse, planetaire MU werkelijkheid. Tiya is de guardian van een volledig geboortekanaal, daar waarbinnen het ‘vrouwelijke’ beseft wat het is om de toegang te zijn tot heelheid op de Planeet. Ook Tiahuanaco zal heel gericht gevoeld, beleefd en erkend worden in wat het IS binnen onszelf.

Peru en Bolivia zijn grootste, omvattende blauwdrukken, betekenissen, krachtenvelden in onszelf, die nog veel meer in het bewustzijn mogen zijn. Juist omdat het de daadwerkelijke 5e dimensie ervaring in het NU-besef brengt, en een veel grootschaliger inzicht geeft over onszelf, de reikwijdte van het galactische, menselijke bewustzijn. Hoe ver gaat het bewustzijn van de Allianties van de kosmos? Wie zijn wij werkelijk? Wat gebeurt er als wij, Planeet Aarde in alignment zijn met o.a. de Pleiadische doorgangen? Hoe kunnen we de 5e wereld doorgronden en beleven?
Tijdens deze 2 avonden zullen we het gaan voelen, ervaren, verfijnen, verdiepen.
Moge een paar van de meest gecentreerde krachtplekken op Aarde bewust worden opgesteld. We gaan het Titicaca Gold bewust delven, een sluier opheffen en werken met de inlogcodes/beschermingssysteem die de oorspronkelijke bewoners van MU en de Inca’s hebben ingebouwd. Hoe dit in jezelf te betreden vanuit het Gouden Titicaca licht?
We gaan heerlijk de diepte in.
Je bent van harte welkom om deze 2 avonden mee te beleven en co-creëren.

Deze Zooms zijn op dinsdagavond 5 en woensdagavond 6 september 2023. De zooms zijn beiden van 19:00u t/m 22:20u. De uitwisseling is 33 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 33 euro per deelnemer. Dit is per deelnemer, niet per schermpje!!!

Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël