Tutankhamun: The Golden Sirian-Egyptian Legacy

Hallo lieve mensen,

Wat ontzettend fijn om aan te kunnen kondigen dat er weer 2 Zoom-avonden gaan komen over het Egypte-bewustzijn. Egypte, een grote liefde voor velen. Wanneer je de 2D kaart van de Aarde ziet en een kruis tekent, ligt Egypte precies in het midden. En dit is precies wat Egypte in ons: Egypte is het meesterschap over resonantie. De volledige samenkomst van de bibliotheek van oorsprong licht en schaduw-draaiingen. Egypte is de fysieke materialisatie van een ongekende bibliotheek waarin we volledig inzicht hebben over de licht-schaduwlijnen op deze planeet. Er is geen enkel land op Aarde waar het lijntje zo dun is. Egypte is de bibliotheek, de chirurg, die precies weet hoe deze fysieke realiteit in elkaar zit en welke intergalactische, interdimensionale, multidimensionale, vereenigde en verstorende frequenties hier aangekoppeld zitten en doorheen werken. Egypte is het geboortekanaal van alle elementen van de schepping, gekoppeld aan dit aardse hologram. Het is het geheugen, de centrale rode draad hoe schepping werkt, hoe creaties van werelden werken en tegelijkertijd hoe dit matrix-hologram in elkaar is gezet. Hoe de 8-schillen in werking zijn gezet. Egypte is de kosmische ‘google-maps’, waarin je volledig bewust herinnert hoe in-en-uit te zoomen. Hoe elk micro-macropunt in elkaar zit. Egypte is het inlogsysteem om terug te keren naar de oneindige liefde van creatie, en het inzoomen hoe o.a. onze fysieke lichamen hier in elkaar zitten. Deze fysieke lichamen (deze avatars binnen tijd-ruimte beinvloeding) zijn holografisch vormgegeven door verschillende takken van de Anunaki civilisaties, onder toezicht van verschillende andere dualistische galactische beschavingen. Egypte was op resonantie het eerste ‘experiment’ gebied en de ‘eerste tijdslijn’ waarbinnen de mensheid op Aarde zichzelf in deze trilling van fysieke lichamen ging ervaren. De Lemuriaanse en Atlantische lichamen hadden een totaal andere trilling, een andere lens. Deze lichamen worden bestuurd via het pijnappelklier-programma, levend in een dualistisch, vertekend evenbeeld. Egypte is ons grote innerlijke ‘experiment’, een ‘levenservaring’, hoe we de oorspronkelijke wereld en de lens kunnen herstellen zelfs door deze fysieke trillingen heen. Hoe past de al-kennis toch in dit lichaamshologram en hoe dienen we daar te zijn, ‘te komen’? Hierin besef ik me ten diepste dat de terminologie die ik gebruik van ‘ergens komen’, of ‘iets moeten doen’ al in het hologram van tijd-ruimte-identiteitsbeinvloeding is. Want ja, we zitten daar gewoon in als een tijdelijke ‘legitieme’ werkelijkheid, totdat we de niet-legitimiteit daar volledig van kunnen zien/voelen/ervaren.
OK lieve mensen, vanuit bovenstaande introductie stel ik voor om 2 avonden heel bewust te gaan werken met de Egypte blauwdruk. Het Egypte besef groeit per dag. Egypte is voor mij een land om iedere keer weer bewust opnieuw in te stappen, om steeds weer naar de volgende gradatie van de innerlijke lens te gaan. (Oog van Ra en Oog van Horus). Juist omdat we hier in een 8-schillen cyclus terecht zijn gekomen door gebeurtenissen in de galaxie, Orion, Sirius en dit zonnestelsel. Door Egypte kunnen we heel precies ervaren wie we zijn en vanuit microscopische precisie zien waar we nu in terecht zijn gekomen. Hoe werken de bewegingen, de energiestromingen? En hoe is de mensheid eigenlijk in een soort ‘waterkolk’ terecht gekomen waardoor we deze frequentiezone van het universum ervaren? En vooral hoe kun je ‘de weg’, de werkelijke doorgang in jezelf weer voelen/waarnemen en zien?
De farao’s zijn grotendeels deel van een Siriaanse incarnatiegolf die de functie hadden om doorgangen te scheppen door de 8-schillen werkelijkheid en door de meest geavanceerde droomwerkelijkheden. Hele hoge kundalinikrachten om de oorspronkelijke energiebanen te herstellen. Tijdens deze Zooms gaan we naar het centrale geheugen van het ontstaan van Sirius om de Siriaanse-farao-incarnatiegolf waar te gaan nemen en te gaan ervaren. De wereld in onszelf waar te gaan nemen vanuit verschillende farao-perspectieven. De meeste farao’s waren niet van humanoide origine. We gaan helemaal terug naar de overkoepelende bibliotheek van de farao’s. Wat betekent Pharaoh? Waar trilt die naam op? Om volledig inzicht te hebben in het hologram van de farao’s, om volledig in-en-uit te kunnen zoomen is er een overkoepelende trilling Egypte binnen gegaan om wijzigingen aan te brengen in o.a. het Anunaki-bolwerk. Deze trilling, deze Siriaanse bibliotheek wordt beheerd door het wezen Toetanchamon en zijn vrouw Anchesenamon. De Gouden farao! Tijdens deze Zooms gaan we ZEER krachtige reizen maken in de lens van de faraolijn en precies waarnemen wie Toetanchamon IS en wat het in ons vertegenwoordigd. En hoe is de verhouding met Anchesenamon? Wat gebeurde er nu in Egypte in die 18e dynastie met Achnaton en Nefertiti en de menselijke moeder van Toetanchamon? Toetanchamon is een hybride DNA van aards menselijke en siriaanse oorsprong, omdat er inzage diende te komen in de Anunaki programma’s van deze lichamen, en hoe de doorgang te creëeren door de 8-schillen beinvloedingen van dit lichaam. De Sirianen dienden toegang te hebben tot de bibliotheek om the Law of One te herstellen. De energiebanen, de ambassade Aarde- Sirius te herstellen. Toetanchamon’s naam als regent was Nebcheperoere wat betekent ‘Heer van de manifestaties van Ra’. Dit refereert naar het werkelijke herstel van de trilling van de Law of One, dat letterlijk zijn ruimteschip en haar alchemistische werking parkeert op Aarde. Zijn vader Achnaton, als geestelijke initieerde het door de schillen van de wereldmachten. We gaan tijdens twee avonden een zeer kosmische-planetaire ervaring in. Een innerlijke familie-opstelling van de 18e en 19e dynastie. Het herinstalleren van het oorspronkelijke Siriaanse geheugen in de kern van de Anunaki-hack van het lichaam. We zullen in deze ‘opstelling’ de werking meenemen van de Luxor-Temple (Tempel van het Lichaam, met volledige lichaamskennis/lichaamsbewustzijn), de werkzaamheid van Thebes (nu Luxor), Achetaton (nu Tell-El-Amarna), de Grote Piramide van Gizeh en de Sfinx. Wie is Toetanchamon, de Gouden farao, en waarom is hij ‘het beeld van Egypte’ geworden, op wereldschaal? Wat zijn de oorspronkelijke redenen en de programma’s daarop?
Welke velden zijn hieraan gekoppeld en wat gebeurde er nu werkelijk toen Toetanchamon’s tombe/graf werd hervonden in de tijdslijn van 1922? Welke code zit daarop? En waarom gingen zoveel onderzoekers dood na het vinden van dit graf? En wat is nu de alchemie achter ‘de vloek van de farao’?
Tijdens 2 avonden gaan we diep de materie in. Egypte ervaren in een vernieuwde diepte. Tijdens de meditaties zullen we de volgende dieptes van de ziel betreden om deze hoge alchemie te kunnen belichamen. Ook zullen we een stuk leren werken met Seti I en Seti II als 19e dynastie bewustzijnsvelden. Het doel hiervan is om Sirius meer te installeren vanuit de werkelijke levenskracht en nog veel meer inzage te geven hoe Egypte is en was, in talloze gelaagdheden. Een stuk meer meesterschap over de werkzaamheid van ‘licht-en-schaduw’.
Ik kijk er enorm naar uit om deze reis met jullie te maken, lieve mensen. Jullie zijn van harte welkom om mee te reizen.
Wie weet tot dan.
Ik heb de data wat verschoven. De Zoom-avonden zullen op de donderdagavonden 18 en 25 november 2021 zijn. Beide avonden beginnen om 19:00u en eindigen rond 22:35u. Inloggen kan vanaf 18:50u. De uitwisseling is 30 euro per deelnemer. (totaalbedrag voor beide avonden, dus niet per avond). Mocht je niet live deel kunnen/willen nemen, maar toch de opname willen is de uitwisseling tevens 30 euro.
Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com .
Na je opgave zal ik je z.s.m de praktische mail toesturen.
Voel je aub ook vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Tot volgende week.

Much love, Nanco Immanuël