Ural: Empowerment of the Inner Russian Blueprint

Dag lieve mensen,

Aanstaande vrijdagochtend 18 november 2022 geef ik een kortere empowerment zoom die zal gaan over de blauwdruk van Oeral, Rusland. Het Ural (Oeral)-gebergte vormt de verbindende en ‘scheidende’ kracht tussen Europa en Azie. Het is een zeer vitaal frequentiegebied dat een omvattend geheugen van de Aarde en de mensheid in haar schoot draagt. 
Rusland is geografisch gezien het grootste land op Aarde, en is ook de blauwdruk van ons vermogen om onszelf volledig vrij te maken van interdimensionale dualiteit. Rusland is de hoeder van de oorspronkelijke, alchemistische betekenis van de ‘verlosser’. Binnen de matrix-realiteit is Rusland in onszelf het grote onderscheid tussen werkelijke Geestkracht, en realiteiten waarin er is geknoeid/gemanipuleerd met Geesteskrachten en reikwijdtes. Rusland is ons vermogen om onszelf te ‘verlossen’ van verlossersprojecties, ofwel verlossing buiten onszelf zoeken. Rusland initieert de wereld voorbij tijdslijnen, waarin onze Galactisch Alignment plaatsvindt. Het is de kennis over de samenval tussen ons hologram, de Aarde en onze Galactische Kern (Galactic Center).
Het Ural-gebergte en regio is een Terra Gaia frequentiezone waarin we onszelf kunnen ontvangen in de oorspronkelijke blauwdruk achter mannelijk en vrouwelijk. Het Oeral gebergte ontketent het besef dat de mannelijke en vrouwelijke biologisch geprogrammeerde realiteiten in 1 uniek moment weer volledig bewust mogen zijn dat iedereen bewust aanwezig mag zijn in het oneindige bewustzijn. Terug mogen keren in de werkelijke Spirit/alchemie van wat IS. 
Tijdens deze Zoom gaan we door middel van afstemming/transmissie/bekrachtiging en kennisuitwisseling een nieuwe reis maken in onszelf, in de reikwijdte van de oorspronkelijke communicatie achter de Russische blauwdruk, vanuit het Ural-bewustzijn. Hierin zullen we heel specifieke drukpunten in onszelf indrukken, om terug te keren naar de OER-wereld waar alle mannen en vrouwen in deze wereld in essentie weet van hebben en volledig in het gevoel/zicht mogen hebben. We zijn daar gewoonweg wanneer onze aandacht daar is, binnenin onszelf. 
Het wordt een nieuwe afgestemde reis via een andere ingang in de Russische frequentiezone, en wat daarin en daarachter IS.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op vrijdagochtend 18 november 2022 en begint om 10:00u en eindigt rond 11:40u. Inloggen kan vanaf 09:50u. De uitwisseling is 8 euro per deelnemer. Ook voor mensen die de opname willen is de uitwisseling 8 euro. Iedere live deelnemer krijgt standaard ook de opname. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet, tot dan.
Love, Nanco Immanuël