Venusian Alchemy Intensive

Hallo lieve mensen,
Tijdens deze 2e maand van 2022 zijn er mogelijkheden om bewust aanwezig te zijn in stabiele resonantievelden waarbinnen we het oorspronkelijke Venusiaanse bewustzijn kunnen betreden. Ook Venus heeft een eigen klank, toon en ‘eigen inloggegevens’ om heel bewust alle trillingen/ervaringen/dieptes te ervaren die zijn opgeslagen in de planetaire frequenties. Venus heeft een eigen evolutie, een eigen ‘planetaire, solaire en galactische geschiedenis’ die ook voor ons op Aarde heel belangrijk is. Venus heeft in de oorsprong de functie om de wijsheid/kennis/feeling van het geboortekanaal open te houden. Binnen de IS-staat van dit zonnestelsel dient het oergeheugen van wat een geboortekanaal is levend en intact te blijven. Venus houdt de IS-staat open van wat de Aarde en de mensheid eigenlijk is. Waar is de Aarde voor ontstaan? Waat is de Aarde voor geboren en waar is de mensheid op Aarde voor geboren? Wat is geboorte? En hoe kun je oorspronkelijke geboorte verhouden met de realiteit waarbinnen wij geboorte ervaren? Venus houdt in essentie het geboortekanaal open zodat de Aarde naar haar zelfrealisatie kan shiften. De innerlijke verdieping en expansie van je geboorte zorgt ook voor een vermogen om heel bewust te kunnen scheppen.
Hier heb ik het over de oorspronkelijke blauwdruk van Venus!
Ook zijn er verschillende realiteiten gecreƫerd binnen de galactische oorlogsroutes waardoor dualistische, geavanceerde wezens zich hebben gemengd met de Venusiaanse kristalcodes, waardoor verschillende mogelijkheden/communicatiewegen zijn beinvloed. Communicatiewegen in het zelfbesef van de Venusianen en daardoor ook in relatie tot onze ervaring op Aarde. Dit is de mist in het geboortekanaal.
Tijdens dit Zoom-traject gaan we inloggen in het oorspronkelijke Venusiaanse bewustzijn om de evolutie van Venus te gaan doorgronden. Wat is Venus als wezen en hoe staat zij in verbinding/relatie tot de Aarde en wat onderscheid haar wezen van de Aarde? Waar zit het samen en het verschil tussen de blauwdrukken? Wat is er gebeurd binnen verschillende Venusiaanse rijken? En hoe beinvloed dit de ervaring van de zielen op Aarde? We gaan naar een volgend level: Wat is de IS-staat van het geboortekanaal? Wat gebeurt er wanneer je het oerveld van geboorte ingaat en laat bewegen? Hoe ver reikt Venus? En hoe is Venus bedraad? Welke creatieve kwaliteiten komen aan bod wanneer je inlogt in de kristal-essentie van jouw Venusiaanse bewustzijn? Welke gevolgen heeft de evolutie op Mars gehad in relatie tot Venus? Hoe ver is het Venusiaanse bewustzijn gehackt in haar centrale kristalcomputer? En hoe kun je vanuit jouw menselijke bewustzijn afstemmen op een veld zodat je dit kunt doorzien en weer werkelijk met de Bron van Venus kunt communiceren? En wat gebeurd er dan? Hoe loopt het beroemde schilderij ‘de Geboorte van Venus’ van Sandro Botticelli samen met het bovenstaande? Heeft Botticelli een doorgang/een oercode in werking gezet om in te kunnen loggen in het werkelijke Venus? Hoe loopt Venus samen met het herstel van de oorspronkelijke ervaring van het vrouwelijke bewustzijn? Hoe verhoudt Venus zich tot de Alcyone/Pleiadische realiteit? En praktisch: Wat kun je met alle deze codes?
We gaan veel voelen en waarnemen. Juist door het bewust reizen in de Bron van het Venusiaanse domein kunnen we meer voelen en ervaren wat jouw geboortekanaal eigenlijk is.
Er is veel om te voelen en bespreken. Laten we samen naar de centrale Aarde-Venus bibliotheek afreizen in onze harten. In verschillende afstemmingen/meditaties/bekrachtigingen gaan we een shift maken in de waarneming om Venus te gaan zien in wat zij werkelijk is in de oorspronkelijke creatie.
Dit diepgaande 2-voudige ZOOM-traject is op dinsdagavond 22-2-2022 (222222) en woensdagavond 23-2-2022. Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De Zoom-avonden beginnen beiden om 19:00u en duren tot 22:25 uur. Inloggen kan vanaf 18:50u. De uitwisseling is 30 euro per deelnemer (voor het gehele traject). Mocht je niet live deel kunnen nemen is het tevens mogelijk om de opnames aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 30 euro. Live-deelnemers krijgen standaard ook de opname.
Je kunt je aanmelden via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na opgave zal ik zsm een praktische mail toesturen met de benodigde informatie.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Let’s enter the inner Venusian library!
Wie weet tot dan.
With love, Nanco Immanuƫl