Vragen/groepsinteractie Zoom

Dag lieve mensen,

Op vrijdagavond 7 april 2023 geef ik een extra vragen/groepsinteractie Zoom. Tijdens deze Zoom is het mogelijk om allerlei vragen te stellen over thema’s die leven en thema’s die tijdens de Zooms en/of workshops zijn behandeld. Zijn er belangrijke levensthema’s die verhelderd wensen te worden? Uitgediept? Verfijnd? Tijdens deze Zoom gaan we een korte afstemming doen op de innerlijke Bron-bibliotheek om van daaruit alle ruimte nemen voor alles wat helder wenst te worden. Van tevoren kun je vragen insturen. Mocht er tijd overblijven is het ook mogelijk om vragen in de chat te stellen of ze te stellen via het unmuten. Wel gaan de ingestuurde vragen voor. Hierin mogen de vragen gaan over allerlei thema’s, van galactische zaken, tot fantomen, het lijf, liefde-en-schaduwstukken, technologie, waar staan we nu?, dingen die zijn gezegd tijdens de Zooms, buitenaardsen, Planeet Aarde, de 2023 blauwdruk, psychologie, gevoelens, landenblauwdrukken etc etc etc. Het betreft een volledig open bibliotheek. Voor de Zoom begint zal ik een overzicht maken zodat de uiteenlopende thema’s zoveel mogelijk op elkaar aansluiten.
Tijdens deze Zoom zal ik geen persoonlijke readingvragen behandelen!!!
Het minimaal aantal deelnemers om het door te laten gaan is 15 deelnemers. Mocht je interesse hebben kun je je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . Ik zal iedereen een mailtje sturen wanneer het minimaal aantal deelnemers is bereikt en de Zoom doorgang zal vinden. Daarna is het mogelijk om de vragen door te gaan mailen.
De Zoom is op vrijdagavond 7 april 2023, van 19:00u t/m 21:15 uur. De uitwisseling is 10 euro per deelnemer. Meer info volgt…

Wie weet, tot dan!
With love, Nanco Immanuël