Uncategorized

Vragenuurtje en Alliance Meeting

Hoi lieve mensen,

Aan alles voel ik dat er even veel bewustzijnswerk plaats dient te vinden. Extra bekrachtigingen en samenwerking. Hierdoor heb ik besloten om vrijdagmiddag een programma te houden. Ik hou de teksten even kort. De meetings zijn puur op resonantie.

Met als eerst: Van 12:00u tot 13:00u. Een uitwisselingsuurtje/vragenuurtje. Heel fijn om hier gewoon even samen te zijn, van mens-tot-mens. Hier is er de mogelijkheid om vragen te stellen over de behandelde thematieken en/of belangrijke levensvraagstukken. Verheldering en bekrachtiging staat centraal. Aub geen persoonlijke readingvragen.

Daarna even dik een half uur pauze, zodat ik de opname kan downloaden.
Om 13:45 uur tot 16:00u is er dan een extra Alliantie Meeting om bewustzijnswerk te doen op de onbewuste aansluitingen op het Verdrag van Maastricht en het Verdrag van Lissabon. We gaan heel bewust werken met deze krachtenvelden, de resonantievelden waarin deze contracten in werking zijn gezet via de ruimte die nog open lag/ligt. We gaan een verdiepingsslag maken in onszelf en de blauwdrukken van Nederland, België en Portugal. Waarom het verdrag van Lissabon? Wat is er aanwezig in deze bibliotheek/vortex, waardoor Europa zichzelf nog verder ‘legaliseert’ met alle script die er nu lopen? We gaan de oercode achter Lissabon aanzetten en een eerste ‘scheurtje’ creëren in dit verbond.
Deelname gaat ook hier puur op resonantie.
Voor deze bijeenkomsten vraag ik een vrijwillige bijdrage. Iedereen kan gewoon inloggen via deze link, voor beide meetings: https://zoom.us/j/8565597165?pwd=Z0FmTE9GMEJXamlLcVNNVlRMS0pQdz09 Password is: 565359
Vrijwillige bijdrages mogen overgemaakt worden op: NL19INGB 0701 6631 46 tav NAB Nieling.
Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of Telegram. Fijn om een beetje te weten wie er komt. Ik zal niet reageren om de aanmeldingen te bevestigen. Iedereen kan gewoon inloggen via bovenstaande link. Na afloop zal ik de opnames plaatsen op de website, in Telegram en via de Nieuwsbrief. Op de website kun je dan klikken op de link van de betreffende bijeenkomst en daar staat dan de WeTransfer link.
Wie weet tot dan!
Love, Nanco

OPNAME VRAGENUURTJE HIER TE DOWNLOADEN TM 4 FEBRUARI:

https://we.tl/t-U9VQhfC2tH

OPNAME ALLIANCE ZOOM – VERDRAG LISSABON – TE DOWNLOADEN TM 4 FEBRUARI:
https://we.tl/t-Z06nlp1y91