White Horse/Black Horse Alignment

Dag mooie mensen,

Op donderdagochtend 20 oktober 2022 geef ik een nieuwe Zoom over de oorsprong van het Paarden-bewustzijn. Deze unieke dieren hebben al vele eeuwen een essentiële functie, in relatie tot de Aarde en het menselijke bewustzijn. Tijdens deze Zoom gaan we terugreizen naar het oorspronkelijke universum in onszelf waar de Paarden in essentie vandaan komen. Hierin betreden we de Geest van de Paardenwereld.
Paarden zijn dieren die al eeuwenlang als voertuig worden gebruikt door alle lagen van de bevolking, van ambachtslieden tot ridders tot koningen en koninginnen. Wanneer we voorbij de vormen gaan kijken, waarom zijn de paarden hier en wat wenst er nu gecommuniceerd en gevoeld te worden?
De oorspronkelijke resonantie van de Horse Spirit reikt tot aan oorsprong. De Paarden bewegen de oorspronkelijke energiebanen. Het zijn de aanwezige, bewegingen in het veld. Paarden zijn de infrastructuur van het veld. Paarden leggen de discrepanties bloot waarin het veld niet optimaal functioneert. Paarden overbruggen de pseudo-ruimte tussen wie je werkelijk bent en het onbewuste. Zij detecteren de essentie van disharmonie tot op de nanoseconde.
Paarden zijn hier om het zaadje hier tot wasdom te laten komen: De tot-bloei-koming van het levensvrucht. Paarden zijn het geheugen voor de realisatie van potentie. Ze zijn het onderscheid tussen oorspronkelijke dromen/motivaties en het niet-bewustzijn van je werkelijke beweegredenen. Paarden zijn de medereizigers die het Ene-Moment aanwijzen waarbinnen dromen en potentie werkelijk gerealiseerd worden. Paarden tillen je op tot de werkelijke reikwijdte van je bewustzijn en het vermogen om de doorgang te zijn door je onbewuste, je in slaap-gesuste overtuigingen. Paarden nodigen de mens uit om hun werkelijke ruimte weer te betreden en in vrijheid te ‘bekleden’. Paarden zijn ook de hoeders van de roots of your seed, je potentheid, en hebben dan ook het vermogen om samen met ons de trillingen te containen zodat de tunnel van licht (artificiele energiebaan in de Orion-Aarde-rijken) wordt doorgrond en doorzien in alle dimensies van je bestaan.
Naast de bovenstaande opsommingen zullen we tijdens deze Zoom vooral gaan ERVAREN en VOELEN hoe ver het paarden-bewustzijn reikt. Hierin gaan we deze oervermogens nog veel meer in onszelf herkennen.
We gaan werken met de Spirit velden van White and Black Horse. We zullen energetisch op de rug gaan zitten van ons eigen paard, om veel meer jouw eigen roots, jouw ontstaan te voelen. Werkelijk te voelen. Een balans tussen het zijn-en-je bewegingen in je energiebanen. Paarden dragen ook één van de databases in de galactische bibliotheek om ziektes en disbalansen vanuit de KERN te helen door bewuste aandacht. We gaan naast de innerlijke Spirit reis ook in op de betekenissen van de White Horse plekken in Engeland. Dit zijn belangrijke containers binnen de leylijn-structuren en om de communicatie met het innerlijke Paarden-universum levende te houden. We gaan tijdens deze Zoom heel precies zijn mbt de Spirit connectie tussen ons en White/Black Horse.
Ik kijk er naar uit om heerlijk de diepte in te gaan met jullie via meditatie/transmissie, kennisuitwisselingen en bekrachtigingen.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De Zoom is op donderdagochtend 20 oktober 2022. De zoom is van 10:00u tot 13:00u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël