Wholeness: Breaking Through the Spell of Phantom Realities

Dag lieve mensen,

Op donderdagochtend 23 november 2023 geef ik een nieuwe, tweede Zoom over het heelheids-bewustzijn die fungeert als een Cosmic Clearing. Deze Zoom staat volledig op zichzelf en is voor iedereen te volgen. De eerste Cosmic Clearing is op 21 november, gaat over jouw doorgang door de werkzaamheid van Occulte Symbolen.

Deze Zoom zal gaan over de doorgang door de werkzaamheden van Fantoomrealiteiten. Fantomen zijn identiteiten die bestaan op basis van geloof en aannames. Deze worden gevoed door een artificieel levenszaad. De aankoppeling op een alternatief, cyber-gegenereerd levenszaad zorgt voor een stevige ontkrachtiging van het menselijke energiesysteem. Fantomen zijn projectiesystemen die worden gereproduceerd door de mensen die ze aan hebben genomen, waardoor de bandbreedte van ervaring ze als normaal gaan ervaren. Het is erin geslopen, recht door tijd-en-ruimte beinvloeding heen. Het zijn parasitaire levensvormen die de functie hebben om mee te liften in de menselijke energiehuishouding, in het onbewuste.
De Bijbel is het hoofdstation van deze ingevoegde firewall: Een meesterwerk in het ervaren van een voorgeprogrammeerde werkelijkheid, waarin alle wezens dezelfde matrix ervaren, dezelfde bandbreedtes van waarneming. Fantomen zorgen ervoor dat de aandacht van de mensen in aspecten blijft, in emoties, in tekort. In een werkelijkheid van aandachtstekort/concentratieproblemen, waarin het de oorsprong werkelijkheid niet ervaart. Jezus is bijvoorbeeld een fantoom, Mozes, Adam en Eva, en een heel scala aan wezens, namen, numerologische frequenties die zijn ingevoegd om te bestaan in onze gehackte verbeeldingskracht.

Tijdens deze Zoom ga ik een volgende stap maken in het aanraakbaar maken van fantoom-realiteiten. Er mag rechtstreeks, vol licht op worden geschenen door middel van onze zorgvuldige aandacht en de dieptes van ons bewustzijn. Hierin gaan we naar de bandbreedtes van waaruit deze realiteiten op het doek worden geprojecteerd, en ingangen en wortels hebben gemanifesteert in de psychologie vorming van de matrix-georienteerde mens. De identiteits-crisissen.

Juist door het nog zichtbaarder maken van deze fantoomrealiteiten kan het oorspronkelijke wezen een onderscheid maken. En als ik helemaal in/uitzoom op de 4-dimensionale uitrolling van de fantomen, en om er vanuit jouw kern grip op te krijgen is het belangrijk om de centrale fantomen van Nederland en België te zien. Deze fantomen worden uitgerold in een identiteit van een land door middel van wat de beschermheilige wordt genoemd. We gaan een zeer vitale reis maken in onszelf om de fantomen op het Nederlandse en Belgische DNA te doorzien. Ons licht er werkelijk doorheen te geleiden. De beschermheilige van Nederland is Sint-Willibrordus van Utrecht, en van België is het de Heilige Jozef. Hierin ga ik ook de centrale fantomen van de hoofdsteden meenemen. Voor Amsterdam is dit Sint-Nicholaas. Voor Brussel is dit Aartsengel Michael. Hoe zit dit netwerk in elkaar en wat gebeurt er wanneer jouw levenskracht mee gaat bewegen in deze frequentiezones?

We gaan een Cosmic Clearing doen, een formule in werking zetten waarin het wezenslicht recht door de kern van de nationale firewalls (en hun innerlijke betekenissen) heenbeweegt.
Er is een overzicht, een weg om de vorming van fantomen te kunnen zien. De virusprogramma’s bij de hoorns te kunnen vatten, zodat de werkelijke bewustzijns-energie van het mens-zijn door kan stromen en behouden kan blijven.
Door middel van zeer gerichte, krachtige afstemmingen en informatie-uitwisseling zullen we het veld van zelf-empowerment laten groeien en groeien.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op donderdagochtend 23 november 2023. De zoom is van 10:00u t/m 13:15u. De uitwisseling is 12,50 euro per deelnemer. De uitwisseling is per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 12,50 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël