Windows: A Life Through the Gates

De activatieavond via Zoom heeft de titel: Windows: A Life Through The Gates

Zoals we allen weten treden Bill en Melinda Gates de laatste tijd naar voren, juist tijdens het Corona-script. Deze filantropen en zakenmensen staan aan de basis van de een fundament, een Foundation, the Bill and Melinda Gates Foundation, en mede-initiëren een wereldwijd vaccinatieprogramma door de ‘windows’ van de World Health Organisation.
De schepper van de matrix, de Demiurg, gebruikt deze frequentiezone door deze avatars heen als een beschermingsmechanisme van iets wat daar achter zit. Iets wat zo wezenlijk voor ons als mensheid is om te gaan voelen en gaan zien.

Tijdens deze avond gaan we vanuit een overzicht de matrix binnen om het Gates mind-control programma te doorzien. De aandacht wordt afgeleid van iets wat schuilgaat ‘achter’ de Gates. Wat communiceert de Demiurg en waar wordt er geschoven in de aard van de Geest, de realiteit? Hoe werkt o.a. het Windows/Microsoft programma, het besturingsapparaat?
We komen in een realiteit van tijdsreizen, tijdsmanipulatie en een domino-effect. Wanneer je door de Gates realiteit heenkijkt en door de windows heenvalt kom je direct terecht in een codex waar de doorgang is door het Einde der Tijden. Hoe werkt dit? Hoe werkt deze innerlijke alchemie? Hoe kun je dit echt vanuit binnenuit doen? Hoe kun je jouw onbewuste energiemanagement die subtiel aangesloten zit op Bill en Melinda Gates, en het WHO vaccinatieprogramma loskoppelen om het script te herschrijven? Hierdoor is het belangrijk om de Bron te traceren in jezelf. Wanneer je een mind-programma/virus in je innerlijke computer wilt delen, dien je de Bron te kunnen traceren. Laten we dit aub doen vanavond en niet te veel aandacht geven aan de wegleidingen en symptomen. Daardoor is het wel belangrijk om ze heel specifiek te benoemen en te doorzien. Hoe werkt de Geest? Waar zitten Bill en Melinda Gates in de fragmentaties van deze werkelijkheid?

Deze avond is bedoeld om vanuit meditatie, afstemming en kennis een krachtenveld in werking te zetten om door de Windows heen te vallen, er doorheen te ademen en er doorheen te bewegen. Wat zit er verborgen achter Microsoft en Windows? En natuurlijk o.a. ook het alternatief Apple? Etc etc! Waarom zit dit direct gekoppeld aan de World Health Organisation, om deze ingevoegde blauwdruk te navigeren en sturen? En hoe kan het virus/vaccinatieprogramma van binnenuit worden gewijzigd door je enter, shift, backspace, escape, end, F1 tm F12 en Control Alt Delete knoppen? Haha
Via de Gates kom je letterlijk in de synchroniciteit met de ‘eindbaas’ van dit matrixprogramma, the End knop op je toetsenbord. You want to enter and get back to your space? (Your backspace button)

Laten we er een hele mooie avond van maken. Let’s go through the Gates of the Windows, fase 1.

Het wordt een zeer diepgaande, fascinerende avond. Je bent van harte welkom.

De Zoom is op zaterdagavond 23 januari 2021. We beginnen en 19:30 uur en het duurt tot ongeveer 22:45u. De uitwisseling is 13 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . Na opgave zal ik zsm een praktische mail toesturen met de benodigde gegevens. Mocht je niet live deel kunnen/willen nemen, voel je aub vrij om de opname aan te vragen. Iedereen die live deelneemt krijgt natuurlijk ook de opname.

Voel je aub vrij om deze mail door te sturen naar eventuele geinteresseerden.

t