Winter Solstice Avondzoom: The Records of Mantiah

Dag lieve allemaal,

Dit is de derde en laatste Zoom-workshop van de Winter Solstice 2023. Dit is de avondzoom die zal gaan over een zeer geavanceerde civilisatie binnen de Galactische Allianties: Een bewustzijn die ik ken als de Mantiah. Vanuit ons interpretatie-model zouden wij ze sprinkhaan-achtig kunnen noemen. Sommige mensen noemen hen de bidsprinkhanen, een term die niet hun voorkeur heeft, maar ze begrijpen wel dat binnen de bandbreedte van het interpreteren van de realiteit dit het meest dichtbij lijkt.

De Mantiah-beings zijn de grondleggers van een bewustzijnskwaliteit om volledig aanwezig te zijn in de micro-macrokosmos. Een bewustzijnsveld die dusdanig fijngevoelig is dat het realiteiten van ‘binnenuit’ helemaal ‘uit kan klappen’. Bijvoorbeeld, wij ervaren hier een. Met hun insectiode oog kunnen zij vanuit een NU-moment die cel waarnemen en de gehele interdimensionale evolutie waarnemen van de cel. Wat is de oorsprong? Wat gebeurt er als je een grassprietje ontleed? Waar kom je dan terecht? Hoe is het ontworpen vanuit bewustzijn? Wat zijn onze hersenen? Ons hart?

Het is een directe aanwezigheid vanuit een volledig informatiepakketje. Deze wezens teleporteren werkelijkheden, en zijn ook hoeders van het teleportatie-veld, een kwaliteit die is gaan evolueren binnen miljarden, triljarden bewustzijnswezens. Je zou kunnen zeggen dat deze wezens ‘meesters’ zijn in het volledig ontleden van realiteiten. Wederom: Wij ervaren hier een boom: Wat nu als je in de celkern van deze boom gaat, en direct de oerfrequenties aanzet? Dan maak je een gigantische reis in jezelf waarin je alle fases en stadia kan zien hoe deze boom, of de lens/de waarneming van deze boom is ontstaan. Het is een micro-macro super-laboratorium. De oorspronkelijke Mantiah-wezens worden binnen de vele allianties geprezen om hun ouderschap/hoederschap, en hun hele specifieke kwaliteiten, die ze zeer vergevorderd tot ontplooiing hebben laten komen.
Hoe ver gaat dit ontleden van de realiteit?
Tijdens deze Solstice Zoom gaan we heel bewust, in ons eigen hologram, kennismaken met ons geboorterecht om de Mantiah te ervaren, te voelen, waar te nemen. Dit gebeurt vanuit onze innerlijke ‘inlogcode’, het oer-hartsbewustzijn! Hoe kunnen wij ons gewaar zijn van deze kwaliteiten in onszelf. Hoe kan ons insectoide oog bewust ontplooien? Hoe wordt de realiteit waargenomen en beleefd in deze afstemmingen? Het is een reis in een volledige bewuste afstemming, een oertrance die vrij is van hypnose-programma’s.
We gaan een directe feeling/communicatie in verschillende Ambassadeurs van de Mantiah civilisaties die een paar fragmenten van hun bewustzijn, en onze relatie tot ‘hen’ kenbaar wenst te maken. Jouw vermogen om het gehele ontstaan van jou microscopisch, zeer gericht te gaan ervaren.
Het wordt een prachtig, innerlijk feestje, met zeer gekristalliseerde, uitgelijnde kosmische aanwezigheid. Jij bent dat.
Welkom in de Alliantie van de Mens-Mantiah verbinding.

Deze Zoom is op donderdagavond 21 december 2023. De zoom is van 19:00u t/m 22:00u. De uitwisseling is 12 euro per deelnemer. De uitwisseling is per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 12 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël