Winter Solstice Ochtendzoom: Lorah Elidhirim: The Crystal Generator

Dag lieve allemaal,

Op donderdagochtend 21 december 2023 geef ik de tweede Winter Solstice Workshop via Zoom. Deze staat helemaal op zichzelf en is eventueel los te volgen.
Tijdens deze ochtendzoom gaan we heel bewust afreizen naar onze eigen toegang tot het Lorah Elidhirim Oer-Universum, het oorspronkelijke ouderlijke elven-ras, die één van de ouders zijn van het humanoide ras. Dit zijn ancient ones. Zij die de zetel der onsterfelijkheid in zich dragen. De oneindigheid van liefde. Zij zijn hoeders van de oorspronkelijke alchemie van de full-senses-perception. Alle zintuigen die optimaal aanwezig zijn en worden benut in het levensveld van het AL.
Hun relatie met de mens is oer en allesomvattend. Ook wij als Aardse mensen mogen onze volledige senses ontwikkelen, recht door dit fysieke lichaam heen.

Er zijn al verschillende Zoom-workshops geweest over de Lorah’s. De bewuste verbinding is ‘herstellende’, recht door de tijdsbeleving van de matrix-Aarde heen. Tijdens deze ochtend-zoom gaan we een nieuwe reis maken, een nieuwe ontmoeting met onze eigen reikwijdte om ‘in te loggen’ in het Lorah-Bewustzijn. Een wereld achter dualistische projecties. Moge we in volledige afstemming zijn!

Tijdens deze reis gaan we kennismaken met de Lorah kristalgenerator. In de Lorah werelden is alles heel bewust kristallijn bedraad. We mogen hierin ervaren hoe de kristal-energie is ontstaan en hoe van daaruit de volledige bouwstenen aanwezig zijn voor de planeten in het universum waar de Lorah’s leven. Hoe ziet het leven er daaruit? Wat zorgt voor de volledige levenskwaliteit binnen hun samenlevingen? En hoe kan de kristalgenerator-frequentie werken als een geheugensteuntje hoe wij onszelf in het oneindige kunnen behouden, en eventueel onze accu bewust kunnen blijven opladen totdat we vrij zijn van de dualistische ervaringen van energieverlies?

De kristal-generator is het voedingssysteem waarbinnen Bron-energie direct bewust in de Lorah-ervaringswerelden is. Wezens ervaren deze doorlopende krachtcentrale in zichzelf. De kristalgenerator is de aanwezigheid in een realiteit die zo puur is dat het alles kan belichten waar de kristallen wat doffer zijn geworden, of helemaal niet meer ervaren worden.

De kristalgenerator is de bewuste afstemming zodat de Lorah hun hoederschap voor alles wat leeft moeiteloos kunnen behouden. Er is een eigen bandbreedte waarin de ervaring IS van het diepste eerbied, respect voor alles wat leeft. Dit is een oer-gevoel die IS en daardoor niet wegzakt. Dit is een realiteit die zo stabiel mag worden op Aarde dat het letterlijk alles verandert door de matrix heen. Dit is een oer-ETHER codering. Een specifieke toon, een reikwijdte in onszelf die door de Lorah’s wordt gehoed en dus niet geinfecteerd is. De programmeringen zitten eromheen.
De Lorah-kristalgenerator in onszelf legt dit bloot. We mogen weer volledig voelen en zien hoe dit bewustzijn is en opereert.
Tijdens deze Zoom-workshop gaan we afreizen naar het Lorah universum, om onze eigen roots opnieuw nieuw leven in te blazen. Om weer een nieuwe laag te ervaren van je full-senses-perception reality. Hierin zullen verschillende archieven van de Lorah kristal-generator op AAN worden gezet.
Je bent van harte welkom om deel te nemen!

Deze Zoom is op donderdagochtend 21 december 2023. De zoom is van 10:00u t/m 12:15u. De uitwisseling is 9,21 euro per deelnemer. De uitwisseling is per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 9,21 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël