Woensdag 12 april 2023: Azurian Water Consciousness: Re-Entering the Ocean’s Breath of Life

Dag lieve mensen,

Op woensdag 12 april 2023 geven wij, Nanco en Niki, een zelfrealisatiedag in Houten over het oorspronkelijke Azuriaanse bewustzijn. Dit zijn de oer-bewustzijnsvelden die waken over de essentie van het oceaanleven. Tijdens deze dag gaan we verder kennis maken met deze bewustzijnsvelden in onszelf. 
De Azuriaanse civilisaties hebben op verschillende wijzen bijgedragen aan de creatie en vormgeving van Terra Gaia en Planeet Aarde. Zij zijn de hoeders van de organische bewustzijnsvelden die leven in het water. De ‘kleur’ azuur, van bv azuurblauw, valt onder de lichtcontouren en bibliotheek van hun universele zon. Zij zijn hoeders van een realiteit waarbinnen wezens hun daadwerkelijke eenheid kunnen ervaren met het water. Hierin is geen neurologische/fysieke splitsing in de watekristallen aanwezig, waardoor het mogelijk is om volledig in het water te leven, vanuit innerlijke Bronvoeding. Vele waterwezens die wij op Aarde kennen leven in één van de interdimensionale stromingen die door de Azurianen zijn geinitieerd. Deze wezens ZIJN eigenlijk de kristallijne beweging die ademt door kwallen, octopussen, vissen, schelpen, parels en natuurlijk ook o.a. walvissen en dolfijnen. Ook het menselijke DNA heeft toegang tot de vermogens om volledig gecentreerd aanwezig te zijn in het waterbewustzijn. Om daadwerkelijk te leven in het oneindige veld van water. Jij bent Bron, jij bent de interconnectedness van water!

Tijdens deze diepgaande zelfrealisatiedag nemen Nanco en Niki je mee naar ons werkelijke bereik. We nemen je mee naar een verdiepte aanwezigheid, een verdiepte staat van bewustzijn en een longinhoud/ruimte die achter de longen aanwezig is om meer de eenheid met je eigen water-bewustzijn te ervaren. Hierin nemen we je ook mee door de opgeslagen verdichtingen, beschadigingen en overtuigingen die voor verkramping kunnen zorgen. Het is de balans tussen onze mogelijkheden en het benodigde innerlijk kind en schaduwwerk. 
Tijdens deze zelfrealisatiedag gaan we ervaren wat het met ons doet om in het innerlijke Azuriaanse universum te zijn. We gaan innerlijke ruimte maken voor deze kwaliteiten van onszelf. We gaan aanraken, veldwerk doen, de innerlijke-en-groepsdynamiek in, transmissies doen om de Azuriaanse frequenties in te gaan vanuit JEZELF, en we gaan nieuwe, gerichte dieptes in met ademhalingstechnieken die de cellen heropenen voor ons vermogen om daadwerkelijk in het water te kunnen leven. Met pure aanwezigheid, overgave, maar ook richtkracht gaan we nieuwe dieptes betreden van de conditie van onze immuunsystemen. Laten we naar een nieuwe diepte zakken in onszelf.
We gaan er een uitgelijnde, ingebedde, zachte en gerichte dag van maken om jezelf nog meer op AAN te zetten.
Je bent van harte welkom in Houten, op 12 april 2023.
Wie weet tot dan.

De zelfrealisatiedag is in Houten. Twee weken van tevoren zullen we het adres kenbaar maken aan die mensen die zich aangemeld hebben. De dag is op woensdag 12 april 2023. De dag begint om 11:00 uur en eindigt rond 17:00 uur. De inloop is vanaf 10:40 uur. De uitwisseling is 110 euro per deelnemer. Voor opgave graag mailen naar galacticheartcentre@yahoo.com en niki.lafleur@gmail.com .

Voor deze dag geldt een annuleringsvoorwaarde: Wanneer je minder dan 48 uur voor tijd afmeldt dient 100% van de uitwisseling betaald te worden. Bij aanmelding ga je hier mee akkoord.