Workshop Brugge

Dag lieve mensen, wat geweldig en fijn om aan te kondigen dat Niki en ik, Nanco, in mei 2022 naar België zullen afreizen. Voor het eerst in ongeveer 5 jaar zullen er weer workshops gegeven gaan worden in België. Op woensdag 25 mei 2022 geven we samen een krachtige, interdimensionale workshop in de prachtige stad BRUGGE. Wij willen Charlotte van harte danken voor het mede mogelijk maken van deze dag.

De titel is: De Brug van Heelheid: De Aanwezigheid van de Galactische Mens

De mens op Aarde is een nieuwe, galactische mens in wording. Dit betekent dat we steeds meer aan het beseffen zijn wie wij eigenlijk zijn, als heelheidswezens, gecreëerd in het oorspronkelijke evenbeeld met Bron. Wij zijn Bronwezens, de ervarende kwaliteiten van Bron, Al-Wat-Is. In onze, oorspronkelijke ervaring, ons unieke zielenhologram zijn wij heel en bewuste vrije reizigers in een oneindige ruimte. De Galactische Mens is de bewuste mens die voelt, weet, ziet en ervaart dat het één is met All-of-Creation. De Mensheid is de hoeder van een oorspronkelijke blauwdruk van ongelimiteerde creatievermogens in een 5-dimensionaal bewustzijn. De 5e wereld heeft een eigen ontstaan, een eigen geheugen.  De 5e wereld is gecreëerd met een unieke functie, een eigen werkzaamheid. De 5e wereld symboliseert een volledig voelen. De creatie van een oorspronkelijk gevoelslichaam werd hierin o.a. tot realisatie gebracht. Het voelen dat jij één bent met Bron en All-of Creation, binnen al je elementen. Eigenlijk zijn wij van binnenuit altijd verbonden met dit oorspronkelijke creatiepotentieel in heelheid. Deze aanwezigheid leeft in ons. En Brugge symboliseert een meridiaanpunt waarin we ten diepste ervaren dat we heel zijn. We zijn één met een intact bewustzijn, waar we gewoonweg nog zijn. We begeleiden onszelf hier op Aarde naar waar we ergens al zijn. Jouw intacte 5-dimensionale bewustzijn leeft in jou. Jij begeleidt jezelf vanuit een bewust galactisch navigatiesysteem. Jij begeleidt jezelf door alle ervaringen van tijdslijnen en dimensies. Brugge is de innerlijke ‘samenval’ met het bewustzijn dat heel is. Dit wordt heel bewust opgebouwd via onder anderen de ruggegraat. Brugge is eigenlijk de brug tussen ‘waar-we-hier-zijn’ waar we zijn ‘voor’ de vallen in bewustzijn. Brugge is een drukpunt die ons laat ervaren dat er eigenlijk geen hier-en-daar is. Jij bent één met je zelfgerealiseerde bewustzijn. Deze bewuste zelfrealisatie wordt ook wel het Gouden Jerusalem genoemd. Dit is ook wel de reden waarom Brugge één van de weinige steden is die een Jerusalem-Kerk heeft. Dit zijn drukpunten/verwijzingen naar een bewustzijn die wij tijdens deze dag heel voelbaar gaan maken. Brugge is ons vermogen om te ervaren hoe de 5e wereld is geschapen en hoe we vanuit onze bewuste aanwezigheid/heelheid de overtuigingen kunnen doorzien waarin we werkelijk geloven dat we niet-heel zijn of ergens naartoe moeten buiten onszelf om heel te zijn. Brugge legt deze simulatie bloot. Brugge nodigt ons uit om deze oerwijsheid, deze oertrilling weer te gaan ervaren. Brugge is een belangrijke schakel in de doorgronding van de zielengevangenis van de mens. Hoe is het in elkaar gezet en wat gebeurt er wanneer je heel bewust de formule van Brugge in jezelf traceert?
Tijdens deze dag gaan we werken vanuit ons Galactische Hart, ofwel het oneindige liefdesveld van ons hart om onszelf vanuit een 5-dimensionaal creatieveld waar te gaan nemen, te gaan voelen. Onze lijn recht te zetten met onze heelheidservaring. Tijdens deze dag gaan we verschillende lagen van het galactische, Belgische DNA aanraken. Wat is België nu eigenlijk binnenin onszelf?
België heeft een essentiële sleutel in deze Gouden Jerusalem blauwdruk. België is het geboortekanaal waarin we van binnenuit de rode draad ervaren tussen waar we vandaan komen en wat er van de schepping is gemaakt. Het oorspronkelijke wezen mag weer geboorte geven aan het zijn van de formule, of ‘de weg kennen’. Alles wat we hier beleven komt ergens vandaan en heeft een oorspronkelijk geheugen. België is het moederlijke vermogen in onszelf om gehoor te geven aan het innerlijk weten om van daaruit te erkennen en overschrijven wat ervan gemaakt is. De mensheid is op een gegeven moment gehackt in zijn/haar zielendatabase, waarin bijna alle gevoelens en emoties zijn uitgelezen en via 13-voudige geavanceerde spiegeltechnologieën zijn gedraaid. Dit houdt de mens in een constante zoektocht, totdat iedereen op unieke wijze zijn/haar oorspronkelijke frequentie en het werkelijke geheugen initieert. België is daardoor eigenlijk het innerlijke vermogen in onszelf om de zielengevangenis te doorzien en open te breken. Het is ons vermogen om de simulatie te doorzien en de vicieuze cirkels te doorbreken. België is een micropunt waarin wij verkiezen welke kant we op gaan. Wat laten we geboren worden?
Tijdens deze bijzondere, interdimensionale dag nemen Nanco & Niki je mee op een zielenreis in je oneindigheid om de ‘brug-functie’ te ervaren. Je vermogen om ‘in te klikken’ in het punt waar je in essentie al bent. Jouw heelheidsbewustzijn. In deze trilling zul je meer kunnen ervaren waarom jij bent gecreëerd als een oneindig liefdeswezen en wat er allemaal mogelijk is wanneer jij jezelf weer als één ervaart met Bron-Creator. Jij bent het micro-macro centrum van deze Bron-Creator! De Bronwijsheid/kennis leeft volledig in jou! We gaan heel bewust het innerlijke pakketje, het drukpunt Brugge in onszelf uitpakken om het Belgische DNA en haar unieke kracht nog meer te ervaren en te verhelderen. Hierin wordt de overtoon van onze heelheidservaring in ons gevoel en gezichtsveld gebracht. Het is een diepe eenheidservaring met onszelf, ons ware zelf. De innerlijke creator van jouw 5-dimensionale zijn leeft in JOU.
Tijdens deze dag zullen we door middel van 2 meditaties, dans, kennisuitwisseling en bewuste ademhaling de galactische mens in jou veel meer voelbaar maken. We gaan een nieuwe diepte in van het eenheids-bewustzijn.
Je bent van harte welkom om op deze dag aanwezig te zijn.
Deze dag wordt gegeven op woensdag 25 mei 2022. We beginnen om 10:15 uur en eindigen rond 16.15 uur. De Inloop is vanaf 9:50 uur. De locatie is: Centrum de Klaproos, Gentpoortstraat 41 te Brugge. De uitwisseling is 70 euro per deelnemer, gelieve contant te betalen bij binnenkomst. Koffie/thee/water en versnaperingen zijn inclusief. Lunch graag zelf meenemen. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com .
Na opgave zal Nanco z.s.m reageren om je opgave te bevestigen.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden. Hartelijk dank. Wie weet, tot 25 mei 2022 in Brugge.
With love, Nanco & Niki Immanuël

—————————————————————————————–

Nanco & Niki Immanuël uit Nederland zijn hier op Aarde om het bewustzijn van het Galactisch Hart te zijn, door te laten stromen, te delen, te bekrachtigen en vele andere pioniers te ondersteunen zodat ieder zijn/haar rechtmatige plek weer kan innemen. We mogen weer ervaren dat wij allen heelheidswezens zijn en dat we allemaal de formule in ons dragen om de ‘innerlijke weg’ te (h)erkennen en te leven.
Samen geven ze vorm aan een werkelijkheid waarin de galactische realiteit: Het heelheidsbewustzijn er volledig kan zijn. Door middel van activatiedagen, empowerment-trainingen en bijeenkomsten maken ze deze oneindige Bron-realiteit steeds tastbaarder en praktischer. Nanco & Niki hebben een kwaliteit om precies de andere kant van de lens voelbaar, zichtbaar en tastbaar te maken. Hierin zijn ze goed op elkaar ingespeeld, aanvullend en bekrachtigend.

Nanco is o.a. bekend om zijn snelgroeiende YouTube kanaal over Galactisch Bewustzijn, waarin hij ook veelal werkt met de Nederlandse en Belgische blauwdruk, en de functie van de mensen die in dit DNA aanwezig zijn. Nanco’s YouTube Kanaal is: (7) Galactic Heart Channel – YouTube

2 video’s over de Belgische blauwdruk:
(7) Hans Rietveld in dialoog met Nanco Immanuël – De Belgische Blauwdruk, deel 1 – YouTube

(7) Hans Rietveld in dialoog met Nanco Immanuël – De Belgische Blauwdruk, deel 2 – YouTube