Uncategorized

Live Activatiedag: Fairy Consciousness: Activating the Divine Realm of Magic

Hallo prachtige mensen,
Op deze heel bewust gekozen datum geven Niki Immanuël en ik (Nanco Immanuël) een zeer diepgaande, uitgebalanceerde activatiedag in Amersfoort, bij Alexandra thuis. Alexandra, heel veel dank dat je dit mogelijk maakt!

Hierin zullen we heel bewust naar de oorsprong werelden afreizen waar het feëen bewustzijn is ontstaan en dit geleiden tot in de diepste materie van ons bestaan. We gaan een vol-waardige feëen wereld binnen in onszelf. Een wereld waar de trilling van magie, bewuste aanwezigheid en creatie de basis IS. Het feeën-bewustzijn heeft een eigen ontstaan, een eigen geheugen, waar we in onszelf mogen zijn om de hele beweging te kunnen voelen en door te laten stromen. Hoe werkt het feeën-domein? En wat gebeurt er wanneer je de feeën resonantie in jezelf kan volgen? Wat zijn de feeën nu precies als bewustzijn en in relatie tot ons humanoïde DNA? Hoe kun je de feeën-weg heel precies en stevig ankeren in je lijf?
De feeën symboliseren onze kennis/onze alchemie mbt het toverstokje. De immediate manifestation van jouw oorspronkelijke realiteit. Jouw sterrenafkomst. Het kunnen materialiseren van jouw trilling, jouw ontstaan, jouw blauwdruk, jouw werkzaamheid. De feeën zijn de materialisatie van dat Ene Moment waarin jij aanwezig bent, en jij volledig kunt leven vanuit de oneindigheid van jouw blauwdruk. Je geleidt, kanaliseert en parkeert jezelf en je oneindige ruimte hier op Aarde. Je maakt ruimte voor de tempel van oneindigheid. Jouw lichaam is de avatar om de oneindigheid te geleiden, tot in en door de diepste materie. De combi tussen het elven-en-feeën-bewustzijn is een leven in een volledige afstemming, een volledig besef van wie jij bent, met al je senses. Je betreedt het domein van jouw volledig bewuste verwezenlijking. De oneindige sterrenrealiteit op Aarde. Tijdens de dag gaan we op verschillende wijzen in op hoe het feeën bewustzijn werkt. Wat is de functie van de feeën op Aarde, in relatie tot ons en de natuur? Hoe dragen ze zorg voor de elementen? Hoe kun je jouw stemvork tot in precisie afstemmen op de trilling/resonantie waarbinnen dit bewustzijn zich begeeft? Hoe werkt de ‘magic stick’, de ‘magic wand’? Hoe kun je de wereld betreden van jouw toverstokje? Hoe werkt jouw werkelijke fairy tale?
Nanco & Niki zullen heel bewust positioneren om deze realiteit vandaag heel precies in te bouwen in het lijf, zodat het daadwerkelijk kan bestaan. Het belooft een sprookjesachtige dag te worden. Een fijn, intiem samenzijn in het magische domein. De spark van de oneindige!
Je bent van harte welkom om aanwezig te zijn om samen de formule te zijn voor deze wonderlijke alchemie.
De activatiedag is op maandag 6 december 2021. We beginnen om 10:00u en eindigen rond 16:45 uur. De inloop is vanaf 09:30u. De uitwisseling is 70 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com .
Het adres zal een week van tevoren verstuurd worden aan alle deelnemers.

We kijken er enorm naar uit.

Love, Nanco & Niki