Workshop: Order of Melchizedek

Aloha geliefde iedereen,

Op zondag 28 april 2024 geef ik een workshop/live-activatiedag in Zutphen, Gelderland. Wat ontzettend fijn om weer in Zutphen te zijn, om samen met een prachtige groep een dag de galactische dieptes in te gaan! Ik wil Cees van harte bedanken voor het openstellen van zijn ruimte!

Deze live-activatiedag zal gaan over de innerlijke reikwijdte van het Melchizedek-Bewustzijn en de Orde van Melchizedek. De Orde van Melchizedek zegt het al: Het Melchizedek-Bewustzijn heeft te maken met de volledige aanwezigheid van ordening! Wat is alles en hoe is alles geordend binnen de eenheid? Het Melchizedek-veld is eigenlijk overal. Het is het bewustzijn in onszelf wat alles erkend in wat het IS, en overzicht heeft over de werkzaamheid van het innerlijke universum. Hoe kan en mag alles z’n rechtmatige plek hebben binnenin jou? Juist omdat het Bron-bewustzijn in Melchizedek de volle stretch ervaart van wat IS binnen het bewustzijn kan het ook overzien en erkennen wat er van de oorspronkelijke alchemie is gemaakt binnen de vallen-van-bewustzijn. Hoe werkt dualiteit bijvoorbeeld, en waar komt de volledige psychologie vandaan van waaruit mensen en ‘buitenaardsen’ doen wat ze doen?

Juist jouw aanwezigheid in het Melchizedek-bewustzijn zorgt ervoor dat je je leven kunt ordenen, en alle vitale werkelijkheden naast elkaar kunnen bestaan. Jij bent de Bron, de ruimte, het bewustzijn waarbinnen al jouw vermogens zich kunnen ontplooien. Het is het bewustzijn dat het ‘offeren’ kan stoppen. Alles IS 1 geheel en kan dus ook in 3-d naast elkaar bestaan, en zich volledig ontplooien! Hierin hoeft niks meer gelaten te worden. Alles is en ontward de dualistische knoop zodat jouw voltalligheid hier kan zijn!

Melchizedek is dus de bewuste herintrede, recht door de matrixen heen, van een volledig totaalplaatje van jezelf. Het gehele bouwpakket van de alchemistische werkelijkheid en het leeft voort in alles, in ons, op Aarde, op Sirius, Andromeda, andere universa etc.

We gaan tijdens deze dag in verschillende lagen van onszelf het Melchizedek-bewustzijn ‘herontdekken’, erkennen, initiĆ«ren en in beweging brengen. In de tijd waar het Melchizedek-Bewustzijn niet in het bewustzijn van mensen is wordt de dood ervaren. De simulatie. Melchizedek is een belangrijk bewustzijn om alle facetten van de dood te doorzien. Nogmaals: Melchizedek is het innerlijke bewustzijn van het gehele plaatje en kan dus ook het gehele plaatje van de dood belichten. Tijdens deze dag zullen we de Melchizedek ingang in en door de dood in beweging brengen, om van binnenuit meer toegang te krijgen over de dood en de werkzaamheid van het ‘hiernamaals’.

Door middel van transmissies, bewuste ademhaling, informatie-uitwisseling, groepsuitwisselingen zullen we een veld opbouwen waarbinnen het Melchizedek-bewustzijn nog meer voelbaar en zichtbaar wordt. Het bevindt zich ten diepste in jou. Jij bent de toegang tot deze werkelijkheid!

Het wordt een prachtige dag. Je bent van harte welkom om deel te nemen.
Ik kijk er naar uit.

De live-activatiedag/workshop wordt op zondag 28 april 2024 gehouden in Zutphen.
De dag is van 10:30 uur t/m 17:15 uur. Inloop is vanaf 10:05 uur.
De uitwisseling is 80 euro per deelnemer. Koffie/thee/water en soep tijdens de lunch zijn inclusief. Gelieve zelf je lunch mee te nemen.
Voor opgave: Mail: galacticheartcentre@yahoo.com

Wie weet, tot dan!

Warme groetjes, Nanco Immanuƫl

Annuleringsvoorwaarde: Bij afmelding binnen 48 uur voor tijd dient het volledige workshop-bedrag te worden voldaan. Bij aanmelding gaat iedere deelnemer hiermee akkoord.