The Yugoslavia Formula

Hallo lieve mensen,
Wat heerlijk om heel bewust te reizen door al de gelaagdheden van het bewustzijn. Al die deelgebieden, de landen op Aarde bevatten informatie-pakketjes als micro-bewustzijn van de gehele galactische en kosmische geschiedenis.
Dit geheugen, deze kracht, van hoe dit daadwerkelijk IS en WERKT is aanwezig in het gebied van het voormalige Joegoslavië.
Ontzettend fijn om tijdens deze Zoom-avond de formule van Joegoslavië in te gaan. Het betreden van verschillende invalshoeken waarbinnen wij als mensheid weer kunnen zien hoe creatie werkt en tegelijkertijd hoe de wereld die wij kennen als slavernij in elkaar is gezet. In het oude Joegoslavië is de formule aanwezig om door de kubus van slavernij te bewegen door heel precies te traceren hoe het in elkaar zit. Wanneer je de simulatie, het model kunt voelen en zien, en hoe het DNA-technisch werkt, dan is het mogelijk om je volledige intacte bewustzijn in te zetten en deze ervaringszone binnen te gaan. Dit betekent dat Joegoslavië een ingang, een formule is om de hele geschiedenis rondom slavernij te zien. In Joegoslavië wordt het algoritme bewaard, bewaakt, waardoor het energiepatroon door kan blijven gaan. Een volledig bewuste aanwezigheid, en het doorzien, zorgt ervoor dat wij in onszelf toegang hebben tot het eerste geheugen van de diepte van het patroon. Hierdoor kunnen we onszelf werkelijk bevrijden. Juist omdat we in de toon aanwezig zijn van de ware creatie. In deze frequentie is het mogelijk om het hele concept slavernij open te breken. Kroatië is daarin o.a. de strongholder, de samenval met de creator waardoor je de gehele baan van de creator door de slaven-creatie kunt zien. Het is een beweging van bevrijding, ontketening die zich in dit lichaam mag voltrekken. (Zagred, de hoofdstad).
Tijdens deze Zoom gaan we de diepte in. Hoe ver gaat het Joegoslavische geheugen in ons? Welke informatiepakketjes komen vrij wanneer we weer afgestemd zijn op de Joegoslavische trillingen en formules? Hoe houdt het Joegoslavische vuur de deur open zodat we daadwerkelijk de hele kern van intergalactische slavernij kunnen doorzien? Wat gebeurd er bv met de reincarnatie-en-astrale projectie programma’s wanneer je de Joegoslavië formule heropent?
Wat gebeurde er o.a. vanaf de jaren 90, toen voormalig Joegoslavië viel en zich opsplitste in eigen deelgebieden en landen?
Tijdens deze Zoom raken we stap-voor-stap verschillende krachtenvelden en formules aan om inzicht te vergaren hoe de innerlijke Joegoslavische alchemie werkt. We zullen de landen, de blauwdrukken doorlopen. Kroatië, Slovenië, Bosnië-Herzegovina, Servië, Montenegro, Kosovo, Noord-Macedonië.
Hoe ligt de verhouding met Rusland? En wat gebeurde er in de jaren 90 toen er werd ingegrepen door de Navo (Operation Allied Forces)? Hoe ligt de verhouding tussen Nederland en Srebrenica?
We’ve got a whole lot to talk about. We gaan veel voelen, ervaren en afstemmen wat de werkelijke NU formule is van de Joegoslavische kracht in ons. Het vermogen om als soevereine wezens de vinger op de frequentiezones te leggen waar slavernij is ontstaan. Het openstellen/openbreken van het algoritme. We gaan heerlijk de diepte in, ondersteund door meditaties.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op woensdagavond 8 december 2021. We beginnen om 19:00u en eindigen rond 22:35u. Inloggen kan vanaf 18:50u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, maar graag de opname willen is de uitwisseling tevens 15 euro. Iedere live-deelnemer krijgt standaard ook de opname. Je kunt je aanmelden via galacticheartcentre@yahoo.com of via het telegram forum.
Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.

Wie weet tot dan.

With love, Nanco Immanuël