Zimbabwe Blueprint: The Temple of Stones

Dag lieve mensen, tijdens deze ochtendzoom gaan we een volgende stap maken in de mysterieën/de alchemie van Afrika. Dit keer bezoeken we de innerlijke reikwijdte van het prachtige Zuid-Afrikaanse land ZIMBABWE. Wederom een juweel! Zimbabwe betekent: The Temple of Stones.
Zimbabwe is één van de landen die de kronieken in zich draagt m.b.t. het ontstaan van het menselijke humanoide ras op Aarde (de roots). Zimbabwe is de code van de vrouwelijke belichaming/de vrouwelijke geometrie van het vermogen om door de breuklijnen/splitsing heen te bewegen. Het is de kern van lichaamskennis/wijsheid, waarbinnen de oorspronkelijke geometrie, de oorspronkelijke stem, de oorspronkelijke toon wordt hersteld. Het is de vrouwelijke weg waarbinnen het de Spirit/de wijsheid van het oorspronkelijke lichaam ‘de programma’s eruit drukt’. Het is de code van de bevalling, waarin de oerkracht niet alleen in het moment IS, maar ook de kennis van waar je van bevalt. Het is de code waarin het voelen, het weten en in het moment zijn samenvallen. Het is de reikwijdte waarin ons innerlijke vrouwelijke bewustzijn zo diep gecentreerd is ze het grote geheugen van waar het werkelijk om gaat ook kan belichamen. Het is de purificatie van het lichaam. De intactheid valt door het lichaam heen, en het vrouwelijke bewustzijn hoedt de Spirit en baant de weg om de breuklijn, de ervaring van dualiteit op te heffen. Hierdoor weet het menselijke, innerlijke DNA weer waar het voor is geschapen en wat het hier komt doen. Het is het dichten van het grote gat van deze cyber-lichamen en de aangekoppelde psychologishe werking. Dit lichaam is volledig geprogrammeerd/gemaakt om intergalactische dualiteit te dragen, en wanneer de kerncodes hiervan worden gekraakt komt de werkelijkheid er 180 graden anders uit te zien. Zimbabwe is een innerlijke inzage in wat er gebeurt wanneer dit alles wegvalt, wat is er dan en wat blijft er dan nog over? En daar komen de Pleiadische en Siriaanse wezens/krachtenvelden aan bod! Wat betekent de Tempel of Stones werkelijk, vanuit de alchemie?
Tijdens deze Zoom gaan we verschillende krachtenvelden binnen om nog dieper te ervaren wat Zimbabwe nu eigenlijk is. We reizen o.a. af naar Greater Zimbabwe, voor vele onderzoekers een groot raadsel. Wat zijn deze ruines? Wat wil hier werkelijk verteld worden? En waarom wordt het gelinkt aan de Queen of Sheba en de bouw van de Tempel van Salomo? Ook gaan we aan het werk met de Victoria Watervallen, die zo te maken hebben met bovenstaande uitleg. Ook nemen we de Chinhoyi Caves mee, die worden gezien als heilige grotten binnen verschillende religies. Ook nemen we in afstemming de schoonheid mee van verschillende nationale parken en het rijke dierenrijk van Zimbabwe.
Deze ‘verborgen juweel’ mag weer veel meer gevoeld en gezien worden, in alles wat het in ons als mensheid vertegenwoordigd. Let’s get back into Africa, Inside Africa.
Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze Zoom.
De Zoom is op vrijdagochtend 4 februari 2022 en begint om 10:10u en eindigt rond 13:20 uur. Inloggen kan vanaf 10:00u. De uitwisseling is 12 euro per deelnemer (speciale prijs).
Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Mocht je niet live deel kunnen nemen is het ook mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 12 euro.
Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen met de benodigde informatie.
Aub voel je vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet, tot volgende week.
Love, Nanco Immanuël